Повече от Office

Office 365 logo

Office 365 e името на новия MS Office пакет, разработен от Microsoft и предоставян на клиентите под формата на облачна услуга. Освен стандартните програми (Word, Excel, Outlook, PowerPoint и др.), Office 365 предлага също Microsoft Exchange, Share Point и Skype for Business.

По този начин, освен основните функционалности на MS Office, бизнес потребителите получават възможността да:

  • Използват облачно-базиран имейл със заделени 25GB за всеки отделен потребител
  • Споделят изгледа от своя десктоп, календар, задачи, документи и други, както с хора в организацията, така и с външни потребители
  • Работят и коментират колективно върху едни и същи документи - Word, Excel, PowerPoint и OneNote файлове, които се съхраняват в облачната инфраструктура на Microsoft, и имат постоянен достъп до най-актуалната му версия, като могат да се преразглеждат и по-стари версии на съответните документи
  • Организират и участват във видео срещи, конферентни връзки и чат разговори с до 250 потребителя (колеги, клиенти и партньори)
  • Създадат и поддържат атрактивен уебсайт, без нуждата от специфични познания в областта

… и всичко това посредством компютър, смартфон или таблет - навсякъде и по всяко време.

Благодарение на дългогодишния опит на Microsoft в онлайн сигурността, освен интуитивност за работа и управление, Office 365 предлага на потребителите и високо ниво на защита на съхраняваните данни. Вградените в продукта нови технологии помагат и в борбата с нежеланата поща (т.н. спам), а петте нива на протекция и множеството международни сертификати за сигурност и управление на данни, сред които ISO 27001, гарантират на клиентите спокойствието и надеждността, от които се нуждаят. 

Intelligent Systems е официален дистрибутор на Office 365 и извършва услуги по неговото внедряване, настройка и поддръжка. Приложението се предлага единствено посредством облачната инфраструктура на Microsoft в няколко различни варианта (плана), с цел да се предостави най-добрата услуга на клиента.  


Изпробвайте сега напълно безплатно!

Нека ви покажем, че с Office 365 получавате много повече! Регистрирайте се сега за своята безплатна 30-дневна тестова версия!  

Office 365 demo


Intelligent Systems предлага и други решения (on-premises и cloud модел), сред които: 

  • Пълна гама Microsoft Windows Server OS функционалности (Active Directory Domain Services, DHCP, DNS, File & Print Services, Remote Desktop Services и др.)
  • MS Exchange Server – пощенски услуги, MS Project Server & MS Application Server и други

Имате въпроси?


За повече информация относно параметри и цени за пакета Office 365 или други решения, моля свържете се с нас