Кариера в Intelligent Systems

Team

ТОП ИКТ Работодател 2014

Intelligent Systems е отличена с престижното 2-ро място в класация сред водещи ИТ компании в страната.


За екипа

Приемаме работата си като наша кауза. Работим с удоволствие и с желание да бъдем полезни на клиентите си. Стараем се да си поставяме все по-високи цели, които да постигаме, за да сме винаги две крачки пред другите.

Екипът на Intelligent Systems е изграден от професионалисти с доказан опит и желание за растеж и развитие. Консултантите ни са сертифицирани специалисти, на които напълно разчитаме за успешното реализиране на проектите по внедряване на бизнес софтуер. Те познават из детайли бизнес процесите, които протичат в компаниите от различни браншове, като тяхна основна задача е да оценят спецификите на бизнеса, да преценят как точно да бъде реализиран проекта, така че да отговори най-пълно на нуждите и изискванията на клиента. 

Програмистите са тези, без чието силно рамо, нямаше да можем да осъществим проектите си. Имайки възможността да работят с най-новите технологии на Microsoft, те са винаги насреща, за да вложат знанията и уменията в обезпечаване техническата част на проектите. Динамичната работа за различни компании ги прави още по-креативни и уверени в уменията си.

Ние търсим амбициозни хора, които да допринесат с енергията и ентусиазма си за постигането на още по-високи резултати. Каним Ви да се присъедините към нашия екип, защото знаем, че работата с изключителни професионалисти в интересна и динамична среда, е това, което търси всеки специалист с желание за успешна кариера. Моля, изпратете своята автобиография на e-mail: jobs@isystems.bg.


 7 причини да работите при нас

  1. Млад и талантлив екип. Екипът на компанията е изграден от млади професионалисти, с желание за развитие и амбиция за постигане на поставените цели.
  2. Уважаваме и държим на служителите си. И се опитваме постоянно да им го показваме, предоставяйки им свобода на действие и разнообразни социални придобивки.  
  3. Учим, за да сполучим. Основен принцип за компанията е да сме винаги една крачка пред другите. За целта ние непрекъснато инвестираме в обучение на нашите служители, за да са подготвени за новостите и предизвикателствата в бранша.  
  4. Работите за лидера в бранша. Компанията е сред ТОП 5% на най-добрите Microsoft Dynamics партньори в света, и ви предоставя най-новите технологии и богато ноу-хау, за да постигате единствено отлични резултати.  
  5. Мениджмънтът в услуга на служителя. При нас комуникацията служител-мениджър се извършва ежедневно - всички са част от един екип и работят за общия просперитет на компанията.  
  6. Разнообразието. Гарантираме работа, изпълнена с предизвикателства, така че винаги да поддържаме пламъка в очите и желанието за успех в ежедневието на нашите служители.  
  7. Работата не изключва забавлението. В Intelligent Systems се стремим винаги да поддържаме перфектния баланс работа-забавление. Откриваме все нови и атрактивни начини да разпускаме и да се забавляваме.

Нека работим заедно – заслужава си!