За нас

Intelligent Systems е международна компания, извършваща услуги в сферата на бизнес консултирането и внедряването на корпоративни софтуерни системи. Ние сме водещият Microsoft Dynamics партньор за Централна и Източна Европа (Microsoft, 2016) и част от Inner Circle – най-високото отличие, с което са удостоени само 60 от всичките над 10 000 Microsoft Dynamics партньори в света.


Мисия 

Визия

opening quote

Създаване на стойност и печалба за нашите партньори чрез браншови решения от висок клас, с експертиза и страст.


Вертикално разрастване на бизнеса и постигане на устойчив растеж като световен Dynamics лидер.closing quote


Глобален опит, локална експертиза

Познаваме нуждите на международния бизнес предвид над 350-те проекта, които сме реализирали, в 35 страни по света. Освен в методологията за управление на международни проекти, екипът ни е натрупал и съществена експертиза по отношение на фискалната политика в много страни от Европа, Северна и Южна Америка, Близкия Изток и Азия.


Ние познаваме вашата индустрия

Поставили сме фокус върху компаниите, развиващи дейност в сферата на търговията, производството, автомобилите, транспорта и логистиката. Разработените от нашите експерти софтуерни приложения гарантират повишаване на оперативната ефективност посредством подобрена автоматизация на всички специфични вертикални процеси, напълно покрити от функционалностите на приложенията.  


Гаранция за най-високо качество

Работим с редица партньори, за да осигурим най-модерните технологии и ноу-хау на нашите клиенти. Мястото ни сред най-добре представящите се Dynamics внедрители в света е гаранция за нашите първокласни услуги и доказан професионален подход към бизнеса на нашите клиенти.


Екип, на който можете да разчитате

Стараем се да превърнем нашите знания в стойност за нашите клиенти. Над 150-те ни сертифицирани професионалисти влагат всичките си умения и усилия, за да осигурят най-доброто решение за вашия бизнес. Работим със страст и желание да отговорим на всички ваши специфични нужди и изисквания.

 

Intelligent Systems