Dynamics 365 Business Central – какво ново?

авг. 27, 2018

Най-новият член в семейството на Dynamics 365 Ви предоставя набор от вълнуващи иновации в облачните бизнес софтуерни решения.  

Microsoft Dynamics 365 Business Central всъщност е пълнофункционален Microsoft Dynamics NAV в облака. Това е. Ние като партньори чакахме доста време докато Microsoft пусне стабилна облачна версия на най-популярната си ERP система – Microsoft Dynamics NAV. Сега Microsoft Dynamics 365 Business Central е тук  за всички тези клиенти, които искат наистина да използват облака и да спрат да инвестират хиляди долари в собствен хардуер и инфраструктура. Тук е и ние определено се вълнуваме. Обсъждаме термина „дигитална трансформация“ прекалено дълго, за да можем най-накрая да „трансформираме“ всички тези компании с подходящата технология под ръка.

Microsoft посочва като главен фокус на Dynamics 365 Business Central, за всички компании, които са надраснали техните счетоводни системи и се нуждаят да преминат на следващото ниво с професионално решение, което всъщност покрива техните бизнес нужди. Това, което бих добавила е, че Dynamics 365 Business Central е подходящ дори за по-големи компании, които нямат внедрена ERP, но използват Microsoft Office 365 например. Dynamics 365 Business Central може безпроблемно да се интегрира с Office 365, така че да ползвате ERP системата от Outlook. Това е удобство за потребителите, тъй като броят на приложенията, които използваме в нашата ежедневна работа, постоянно расте през последните години и хората са склонни да прекарват голяма част от деня си в прехвърляне между различни приложения.

Другата функционалност, която отдавна очаквахме, е мобилното приложение на Dynamics 365 Business Central. Microsoft отдавна дава заявка да предостави тотално ново преживяване за всички служители извън офиса. Като участник в разработката и развитието на нашия мобилен front-end Dynamics Mobile от много години и знаейки, че това определено не е първият път, в който Microsoft поставят такива очаквания, имам особен интерес към тази нова функционалност на Dynamics 365 Business Central.

И разбира се, моят личен фаворит – вграденият Power BI. Лично аз, знаейки колко лесно беше свързването на Power Bi с Dynamics 365 for Sales (направихме го за наше вътрешно ползване преди известно време), съм сигурна, че тази новост ще бъде много добре приета от всички потенциални клиенти на Dynamics 365 Business Central. Вярвам, че ще бъде и високо оценена от всички настоящи Dynamics NAV потребители, които биха искали да вникнат в данните и да изготвят бързо и лесно справки и анализи по различни показатели.

Подходящ ли е Dynamics 365 Business Central за Вашия бизнес? Най-вероятно, да. Научете повече за решението или изпробвайте безплатната демо версия на решението.

Категории: BI,Cloud,ERP
Етикети:

Сподели

За автора
Boryana Peycheva
Боряна Пейчева
Боряна притежава повече от 13 години опит в сферата на маркетинга. Тя е сертифициран CIM Chartered Marketer, с интерес към всички нови и съвременни маркетингови инструменти и канали. През последните десет години се фокусира върху B2B маркетинга в областта на ИТ и консултантския бизнес. Професионален пътешественик с интереси в здравословния начин на живот и страстен любител-готвач, вярващ, че качествената храна е пътят към сърцата на хората.

Новини и известия по имейл