Как да инсталирате безплатния пробен период на приложението за планиране на събития за Dynamics 365

май 02, 2019

Intelligent Systems с удоволствие ви предлага 30-дневен пробен период на приложението за планиране на събития за Microsoft Dynamics 365! По време на пробния период ще можете да добавите до 25 потребителя, които да разучат приложението с вас. И няма нужда да се притеснявате, няма да започнем да ви таксуваме, след като пробният период изтече, освен ако не се абонирате за решението.

Имайте предвид!

За да инсталирате и тествате приложението, трябва да сте настоящ потребител-администратор в Microsoft Dynamics 365. Ако не сте, просто трябва да се регистрирате за пробен период на Dynamics 365 и да следвате инструкциите. След това се върнете на тази страница и продължете със следните стъпки:

Стъпка по стъпка

  1. Кликнете тук или отидете Microsoft AppSource и потърсете Event Management.
  2. Натиснете Free trial точно под логото на приложението.

За да започне инсталацията, първо трябва да се съгласите с правилата и условията, и дадете достъп на Microsoft до информацията от вашия акаунт, както и да я използва. Ето какво трябва да направите:

3. Прочетете Terms of Use и Privacy Policy.

4. Приемете условията, като чекирате с ✓ в кутийката.

5. Натиснете Continue.

След като направите това, ще видите екран, който ви казва, че ще ви прехвърли в Dynamics 365, за да завършите процеса. Не е нужно да правите каквото и да е, освен може би да се наслаждавате на кафето си. След като зареди, моля следвайте следните инструкции:

6. Добавете приложението към организацията/околната среда, която сте настроили в Dynamics 365, като го изберете от drop-down менюто.

7. Прочетете Legal Terms и Privacy Statements на Microsoft.

8. Съгласете се с Legal Terms и Privacy Statement, като чекирате кутийките с ✓.

9. Кликнете върху Agree.

Системата ще ви прехвърли в Dynamics 365 Administration Center, което значи, че процесът по инсталиране е започнал. Отново не е нужно да правите каквото и да е.

10.Изчакайте 5-10 минути, за да бъде завършена инсталацията.

11. Рефрешнете браузъра си (Ctrl+F5).

12. Когато статусът на Event Management е Installed, сте готови да започнете.

Това, което трябва да направите, е да влезете в своята Dynamics 365 околна среда и да изберете модула за планиране на събития. Поздравления, 30-дневният ви пробен период започна!

Сподели

За автора
Kalina Stamatova
Kalina is a marketing professional specializing in copywriting and content marketing. An avid reader, she also has experience working in advertising and enjoys theater.

Дискусии

Добави коментарСкрий коментарите

Новини и известия по имейл

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.