Какви ползи носи работата със сертифициран златен партньор на Microsoft?

май 13, 2021

Компанията ни ежегодно доказва своя опит и знания, за да заслужи отличието да бъде наречена сертифициран Златен партньор, най-високата степен на признание в партньорката мрежа на Microsoft. Така ние гарантираме високото ниво на техническата експертиза пред нашите клиенти и партньори. Научете повече какво означава да работите със сертифициран златен партньор за решенията на Microsoft Dynamics 365.


Как се постига gold или silver компетентност?

Microsoft оценява подготвеността на своите партньори относно продуктите и технологиите й и ако те демонстрират добри резултати, могат да постигнат сребърен или златен статус. Оценката се изготвя на база завършени проекти, препоръки от клиенти и техническа експертиза на служителите.

Вижте в кои направления сме сертифицирани като златен партньор:

  • Gold Application Integration

Постижението Application Integration подчертава възможностите на Intelligent Systems отлично да изпълнява проекти свързани с конфигуриране и интегриране на данни, с цел повишаване на ефективността и герениране на бизнес резултати.

  • Gold Data Analytics

С компетентността Data Analytics, Intelligent Systems демонстрира умения и знания за работа с данни като свързване на източници, извършване на трансформации, моделиране и визуализиране на данни. Също така, в основен фокус на тази сертификация е отличното представяне в областите Business Intelligence, Advanced Analytics и Big Data.

  • Gold Enterprise Resource Planning (ERP)

Достижението Enterprise Resourse Planning отличава Intelligent Systems като доставчик, предлагащ различни ERP решения на Microsoft Dynamics 365 и покриващ всички изисквания. Софтуерната система помага на компаниите да оптимизират всички основни процеси, свързани с управлението на бизнеса: финанси, производство, човешки ресурси, верига на доставки, услуги и много други.

  • Gold Application Development

Компетентността за Application Development засвидетелства технически възможности на служителите на Intelligent Systems при проектирането, разработването и проследяването на облачни и уеб-базирани приложения за клиенти в Azure и Microsoft 365.

  • Gold Datacenter

Сертификацията Datacenter е свързана с технически възможности за проектиране, внедряване и поддържане на инфраструктурата на Windows Server за мащабни проекти във виртуална среда.


За да достъпите пълния списък със сертификации на компанията, моля свържете се с нас.


А какво означава Microsoft сертифицирано приложение?

Освен с техническа експертиза, ние доказваме високото качество на продукти, които разработваме. Те се валидират и сертифицират от Microsoft и след одобрение, нашите софтуерни решения се публикуват в AppSource, дестинация за бизнес приложения. От своя страна, Intelligent Systems е разработила 7 бизнес приложения, които са сертифицирани от Microsoft, в областта Facility Management, Event Management, Construction, Transportation and Forwarding, Automotive Retail, Van-Sales и Merchandise.


В заключение

Intelligent Systems има 17 години опит във внедряването и разработването на съвременни софтуерни решения, които имат за цел да оптимизират бизнес дейностите във всяка една компания. Освен изброените компетенции, през годините сме отлиавани като партньор на годината за Централна и Източна Европа, както и член на елитната група за Microsoft Dynamics партньори – Inner Circle. Ако искате да научите повече за това как можем да помогнем и на вашия бизнес да се развива, свържете се с нас!

Категории: BI,Cloud,ERP

Сподели

За автора
Aleksandra Delikostova

Новини и известия по имейл