Мая Петрова: Приятелски настроеният екип и възможността за развитие имат голямо значение в ежедневната ми работа

сеп. 21, 2023

ИТ секторът е много привлекателен за мен, чувствах се мотивирана и от факта, че Intelligent Systems е дългогодишен партньор на Microsoft.

Мая Петрова, Sales Administrator

Коя е Мая в личния и професионалния си живот?

– Аз съм омъжена и имам 2 деца. Обичам да пътувам със семейството си, да посещавам нови места и да изследвам нови култури. Щастлива съм, когато излизам с приятели и посещавам класове по пилатес от време на време. В работата ми моята роля като Sales Administrator в Intelligent Systems включва управление на лицензите на нашите клиенти. Затова е много важно да бъда в крак с последните политики и тенденции в лицензирането на Microsoft. Част от работата ми също включва съставяне на предложения за нови внедрявания и лицензиране.

Какво те накара да избереш Intelligent Systems и как компанията подкрепи кариерното ти развитие през първата година?

– ИТ секторът е много привлекателен за мен – като един от най-бързо развиващите се, и се чувствах мотивирана от факта, че Intelligent Systems е дългогодишен партньор на Microsoft. Нашата компания предоставя много възможности за професионално развитие, дори ако решите да развиете по-сериозни умения в ИТ областта и да заемете нова работна позиция. Освен това, офисът е с идеална локация, тъй като е близо до бизнес центрове, магазини и метростанция. По време на въвеждащото обучение, докато ми разясняваха материята и предоставяха насоки за специфичните характеристики на ERP системите, колегите ми от Pre-sales екипа и особено моят пряк ръководител, бяха много подкрепящи.

Кое е най-голямото предизвикателство в работата на Sales Administrator?

– Съществена част от работата на асистента в Pres-sales е процесът на квалификация на потенциалните клиенти, което може да бъде много предизвикателно. Получаваме запитвания от компании от различни индустрии по целия свят и всички те имат свои изисквания и очаквания. Моята задача е да ги квалифицирам и да реша дали са подходящи за нас или не. След това екипът от Pres-sales консултира клиентите за решението, което най-добре ще покрие техните софтуерни нужди.

Кои са 5-те неща, които ти харесват най-много в работата ти?

– Моят екип, възможността да работя дистанционно, ежедневните предизвикателства на позицията ми и позитивната атмосфера в офиса. И последно, но не на последно място, близкото разстояние от дома до офиса.

Какви са твоите съвети за баланс между работа и личен живот?

– Винаги е трудно да се постигне този баланс, но с добро планиране и оптимизация на времето, е възможно.

Какво представлява Intelligent Systems за теб? Опишете компанията с две думи?

– Възможности и приятелства.

Категории: Interview,Интервю

Сподели

За автора
Irina Bacheva
Irina Bacheva

Новини и известия по имейл