Приемаме работата си за кауза

Екипът на Intelligent Systems е изграден от професионалисти с доказан опит и желание за растеж и развитие. Консултантите ни са сертифицирани специалисти, на които напълно разчитаме за успешното реализиране на проектите по внедряване на бизнес софтуер. Те познават в детайли бизнес процесите, които протичат в компаниите от различни браншове, като тяхна основна задача е да оценят спецификите на бизнеса, да преценят как точно да бъде реализиран проекта, така че да отговори най-пълно на нуждите и изискванията на клиента.

6 причини да работите при нас

https://www.isystems.bg/content/uploads/users-male-female.svg

Млад и талантлив екип

Екипът на компанията е изграден от млади професионалисти, с желание за развитие и амбиция за постигане на поставените цели.

https://www.isystems.bg/content/uploads/telescope.svg

Работите за лидера в бранша

Ще ви предоставяме най-новите технологии и богато ноу-хау, за да постигате единствено отлични резултати.

https://www.isystems.bg/content/uploads/badge-2.svg

Уважаваме и държим на служителите си

И се опитваме постоянно да им го показваме, предоставяйки им свобода на действие и разнообразни социални придобивки.

https://www.isystems.bg/content/uploads/medal-5.svg

Разнообразие

Гарантираме работа, изпълнена с предизвикателства, така че винаги да поддържаме пламъка в очите и желанието за успех в ежедневието на нашите служители.

https://www.isystems.bg/content/uploads/career-5.svg

Учим, за да сполучим

Основен принцип за компанията е да сме винаги една крачка пред другите. За целта ние непрекъснато инвестираме в обучение на нашите служители, за да са подготвени за новостите и предизвикателствата в бранша.

https://www.isystems.bg/content/uploads/pingpong.svg

Работата не изключва забавлението

В Intelligent Systems се стремим винаги да поддържаме перфектния баланс работа-забавление. Откриваме все нови и атрактивни начини да разпускаме и да се забавляваме.

Дошли сте на правилното място

Работим с удоволствие и с желание да бъдем полезни на клиентите си. Стараем се да си поставяме все по-високи цели, които да постигаме, за да сме винаги водещи в областта на бизнес решенията.