Интелиджънт Системс стана част от АмЧам България

април 02, 2018

Нашата компания вече е част от най-голямата бизнес организация в България

На специално събитие в края на март Американската търговска камара в България приветства пет нови членове в бизнес общността си. В стилната и уютна атмосфера в Гранд Хотел София (също член на АмЧам) над 60 гости посрещнаха екипа на Intelligent Systems.

Събитието бе открито от д-р Соломон Паси. Той изрази готовността на Борда на AmCham да продължават да развиват устойчиво бизнес общността в България. Сред откриването, той даде думата на новите членове. Intelligent Systems беше представена от г-н Калин Цветанов:

„Бих искал да ви благодаря за чудесната възможност да се присъединим към AmCham, една от първите и понастоящем водеща бизнес организация в България. Радваме се, че сме част от тази общност, обединяваща едни от най-успешните и признати компании, опериращи в България. Ние вярваме, че опитът ни в областта на индустрията, особено в търговията на дребно, автомобилостроенето, транспорта и промишлеността ще бъде ценен актив за организацията на АмЧам. Ние ще допринесем за мисията на АмЧам за подобряване на бизнес средата в България, с възможността предприятията да достигнат до следващо ниво в дигиталното си развитие, както на местно, така и международно ниво.“

Сподели