Advanced Business Functionality за Dynamics 365 Business Central е вече в AppSource

юни 29, 2021

Радваме се да отбележим, че приложението ни за Dynamics 365 Business Central, Advanced Business Functionality (ABF) e сертифицирано от Microsoft и вече е част от платформата за бизнес решения, AppSource. Приложението ни е създадено с цел да подобри областите, които налагат определени ограничения при работа с ERP системата, забавяйки извършването на някои счетоводни, търговски или оперативни активности. То дава възможност на потребителите да модифицират част от стандартните функционалности на Dynamics 365 Business Central. Ползите от работата с решението са свързани с оптимизиране на времето за работа със системата и автоматизация, която значително намалява грешките вследствие на ръчно въведени операции.

Advanced Business Functionality е приложение, добавящо функционалности, които липсват в стандартните характеристики на Dynamics 365 Business Central. Целта ни беше да създадем продукт, който да е съобразен с нуждите на потребителите и подобрява цялостното представяне на ERP системата.

Стамен Деликостов

Software Development Department Manager, Intelligent Systems

Открийте повече за ABF за Dynamics 365 Business Central или се свържете с нас, за да се запознаете с ръководството на решението и примерни сценарий.