Advanced Manufacturing: Disassembly – управлявайте производството си за разпад на суровини на по-малки продукти

май 27, 2022

Воденето на успешен бизнес в производствената индустрия изисква прецизно планиране, отлично управление на финансите и добро прогнозиране на възможностите за настъпване на промени. За да постигнат всичко изброено по-горе, компаниите се нуждаят от надеждна софтуерна система със специални функции. Затова екипът на Intelligent Systems създаде приложение, което осигурява ефективно управление на компаниите в производството. То е интегрирано с Dynamics 365 Business Central.

Advanced Manufacturing: Disassembly е първото приложение, което създадохме специално за производствената индустрия. То е перфектно за организации, които превръщат (чрез разглобяване или разпадане) голямо количество суровина в множество по-малки продукти.

Чрез полезните функции на приложението Disassembly, ще разполагате с детайлен поглед върху разходите за производство и печалбата от преработка на суровините. Функциите за прогнозиране пък Ви позволяват предварително да пресметнете похарчените средства за изработка и да направите оценка на остатъка в случай на промени в цената на определена суровина. В допълнение, можете да си изготвите подробен план с производствените процеси и по този начин да бъдете винаги подготвени за възможни изменения на пазара.

Нашето приложение премина успешно процеса на сертификация и вече е достъпно в Microsoft AppSource.

А какви ще бъдат другите ползи за Вашия бизнес, ако изберете Advanced Manufacturing: Disassembly? Свържете се с нас за повече информация.

Съвет: Препоръчваме Ви да разгледате и останалите приложения от нашето богато портфолио.