Coca-Cola Bottling Shqipëria избра облачно решение, за да обедини бизнес процесите си

февруари 02, 2023

Coca-Cola Bottling Shqipëria (CCBS) обедини процесите си за управление на финанси и веригата за доставки в единна система в платформата Microsoft Dynamics 365 ERP, което ускори прехода към нов и ефективен начин на работа. Проектът беше осъществен съвместно от екипите на Intelligent Systems и Microsoft FastTrack.

След като анализира своите бизнес процеси, CCBS отчете необходимостта от цялостно облачно решение SaaS, тъй като ERP системата не беше достатъчно гъвкава и всеобхватна, за да отговори на нуждите на компанията.. CCBS избра Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management на облака.

„CCBS има хиляди точки за продажба и доставка, което е сложна и мащабна операция,  изискваща голяма гъвкавост, каза генералният мениджър на CCBS Фабио Колива.

„В момента всичките ни процеси са обединени в една система, включително финансите и веригата за доставки. Тъй като сега обработваме обработваме основни данни за цялата компания, всеки има достъп до унифицирана информация в реално време, което помага при вземането на ключови решения на ежедневна база.“, каза Ервина Прифти Кута, финансов и административен директор.

Едно от големите предимства на решението SaaS е ускорена отчетност на рентабилността на CCBS за всеки отделен продукт. Сега компанията може да генерира финансовите отчети от началото на годината за три дни, вместо за три седмици, което е седем пъти по-бързо, откакто системата се използва.

CCBS е базирана в Кашар, Албания и произвежда широка гама от любими на потребителите напитки, като гарантира, че те достигат до клиентите навреме и по ефективен начин.

Научете повече за новото решение, свържете се с нас.