Chat with us, powered by LiveChat

ДитсманнЕнергоремонт управлява ефективно финансите си с Microsoft Dynamics NAV

декември 17, 2018

Дитсманн Енергоремонт Холдинг” АД е най-голямата структура в България, специализирана основно в рехабилитация, реконструкция, модернизация и изграждане на енергийни мощности, съоръжения в газово нефтената, химическата и минната промишленост, както и във въвеждането и прилагането на нови технологии в обучения, мониторинг и контрол.

ДитсманнЕнергоремонт е част от холандската компания Dietsmann N.V, която управлява повече от 20 дъщерни дружества, които извършват дейност в топлоелектрически, топлофикационни, водни и атомни централи, както в минната промишленост.

Предизвикателствата

За голяма холдингова компания като ДитсманнЕнергоремонт е от изключителна важност да се водят правилно финансовите отчети. Ето защо компанията решава, че трябва да въведе единна система за управление, в която да се проследяват всички финансови операции.

Ръководството на дружеството започва задълбочено проучване на пазара за бизнес софтуерни системи, за да открои тази, която най-точно ще отговаря на изискванията им и съответно коя доверена фирма да я внедри в структурите на предприятието. Избират Dynamics NAV и Intelligent Systems като дългогодишен партньор на Microsoft в Централна и Източна Европа.

Решението

ERP системата Microsoft Dynamics NAV дава пълен контрол върху финансовите и счетоводните операции, като консолидира финансовата информация на дъщерните дружества. Тя също така дава възможност на дружеството за изготвяне на детайлни справки и анализи по ключови показатели. Вследствие на това ДитсманнЕнергоремонт вече разполага с цялостен поглед върху финансовите операции в компанията.

Калин Цветанов, управител на Intelligent Systems, коментира:

Всяко внедряване на Microsoft Dynamics NAV е вълнуващо предизвикателство за нас. За ДитсманнЕнергоремонт трябваше да изградим решение за управление на финансите на голямо холдингово дружество, което има своите специфични изисквания. Радвам се, че екипът ни завърши проекта успешно.

За ДистсманнЕнергоремонт

Мажоритарен акционер на „Дитсманн Енергоремонт Холдинг” АД е Dietsmann N.V. През последните 40 години холандската компания се е развила като един от най-големите независими доставчици в света на услуги по експлоатация и поддръжка за собственици на енергийни мощности. Днес за компанията работят повече от 6000 висококвалифицирани служители, които поддържат и оптимизират активите на клиентите на Dietsmann в Европа, Африка, Азия и Южна Америка. ДитсманнЕнергоремонт притежава повече от 45 години  опит и разполага със значителни собствени производствени бази в близост до основните енергийни обекти на България.

Ако желаете да научите повече за съвременните решения за управление на бизнеса, задайте своите въпроси тук.

Сподели

Новини и известия по имейл