Dynamics 365 + MS Teams: Силата на колаборационното приложение, която ще отведе бизнес процесите на ново ниво

август 05, 2021

През последните 18 месеца световният бизнес се сблъска с много предизвикателства и претърпя различни трансформации в работните си процеси. Скоро обаче разстоянието и работата от вкъщи престанаха да бъдат препятствие, защото хората започнаха да разчитат на Microsoft Teams за чат, разговори и взаимодействие. Въпреки това, пред мениджърите все още стои главната задача да стимулират служителите си в посока гъвкаво изпълнение на работните си задължения. Затова компаниите ще се нуждаят от изграждането на нов операционен модел.

От Microsoft вярват, че хибридният начин на работа е бъдещето. Това налага въвеждането на нов вид приложения, наречени колаборационни. Те ще предоставят на компаниите богат набор от начини за обем и запазване на идеи. Dynamics 365 + Teams въплъщава точно този иновативен подход, отвеждайки всички бизнес процеси на ново ниво. През изминалия месец по време на годишната конференция Inspire, Microsoft обяви, че всеки служител от съответната компания ще има възможност за достъп и взаимодействие с данни от Dynamics 365, докато използва Teams, без да е необходимо допълнително заплащане.

Но какви всъщност ще бъдат ползите, които Dynamics 365 + Teams ще предостави на компаниите?

Отдел „Обслужване“ ще имат бърз достъп до клиентските оплаквания.

Финансовите екипи ще могат лесно да споделят поръчки за покупка, както и разплащателни детайли с търговците от тяхната компания.

Бързата комуникация между техническия и търговския екип ще спомогне навременното известяване за наближаващо изтичане на годността на предлагани продукти. Това ще даде възможност на търговците проактивно да използват опции, свързани с подмяна.

По-бързото финализиране на сделки ще бъде възможно, благодарение на ефективното тълкуване на показателите за потребителското търсене от страна на маркетинговия отдел.

Можете да достъпите новото приложение от тук.

За да научите повече, свържете се с нас!