Dynamics Trans: модерното софтуерното решение с традиции в транспорта

март 25, 2019

Признатото от бранша софтуерно решение NAVtrans премина през трансформация, която се радваме да споделим с вас: запознайте се с Dynamics Trans! Бизнес решението бе създадено от Intelligent Systems специално за средни до големи компании в сферата на транспорта, логистиката, спедицията и превоза на стоки.

Какво наложи тази промяна?

Опитът на нашия екип от експерти растеше, а с него и желанието ни да предложим специализираната бизнес система, разработена върху последната версия на Microsoft Dynamics. Това ни доведе до Dynamics Trans: цялостно софтуерно решение за транспортната индустрия, създадено и поддържано от нас, Intelligent Systems.

Каква е целта на новосъздадения сайт?

Искаме да имате цялата информация, която може да ви потрябва, обединена на едно място, което е лесно откриваемо. Вече не е нужно да скролвате в уебсайта ни, за да намерите информацията, която ви засяга. С един клик можете да откриете всичко, което искате да знаете за специализираното бизнес решение и функционалностите му, които помагат на вашата компания и подобряват представянето й.

Също така, когато вече сте в сайта, е много по-лесно да намерите конкретна информация, която се отнася към индустрията, в която работите, независимо дали това е транспорта или спедицията.

Какво следва?

Ще бъдем двигателят на продуктивността и представянето на бизнеса ви, позволявайки ви да взимате разумни решения, базирани на релевантни и актуални данни. Стъпвайки на опита си с компании като Weber Saint-Gobain, Bon Marine, Movio Logistics и други, все по-добре ще опознаваме нуждите на клиентите, по този начин подобрявайки Dynamics Trans, нашето цялостно софтуерно решение за транспортната и спедиторска индустрия.

Сега разгледайте уебсайта на Dynamics Trans, изтеглете брошурата ни, заявете своето безплатно демо или се свържете с експертите ни. Ще се радваме да отговорим на въпросите ви.