Ефективно решение за издаване на неограничен брой фактури към партньори

септември 19, 2022

В случай че като финансов мениджър всекидневно създавате голямо количество електронни фактури към партньори, вероятно търсите ефективно решение за намаляване на ръчния обем работа. Приложението E-faktura Integration на Intelligent Systems може да е вашето бизнес решение. То е интегрирано с Microsoft Dynamics 365 Business Central и извлича предефинирани полета от платежни документи, които се генерират във файлове XML според изискванията на платформата E-faktura на БОРИКА. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

Софтуерното решение позволява издаването на фактури, дебитни и кредитни известия, създадени от ERP системата Microsoft Dynamics 365 Business Central и преобразуването им в готови XML файлове за E-faktura. Износът на данни става с един клик и се прави с помощта на предефинирани шаблони за всеки тип документ.

Инсталирането на шаблоните от нашето приложение е лесен и интуитивен процес. Създадените XML файлове се запазват в предпочитана директория и след това могат да се качват в платформата E-faktura. Новото приложение позволява дефиниране и генериране на неограничен брой шаблони според вида документи.

Решението намалява значително грешките при ръчна обработка на документи, има олекотен дизайн и помага за лесното и бързо изпращане на фактури и други финансови документи.

Какви са допълнителните ползи за вашия бизнес, ако изберете приложението E-faktura Integration? Свържете се с нас за повече информация. 

Разгледайте богато ни портфолио, за да научите повече за останалите приложения, създадени от нашия екип.