Ефективно взаимодействие с големи хранителни вериги чрез EDI Printforms

юни 24, 2022

Обменът на информация в сферата на бързооборотните стоки е динамичен процес, който изисква бързи действия и използването на конкретни формати при електронен обмен на документи за заявки, за приемане и предаване на стока. Характерно за големите хранителни вериги е, че всяка от тях има собствено специфично оформление на документите.

Тези предпоставки подтикнаха екипа на Intelligent Systems да създаде ново Dynamics 365 Business Central приложение, което да надгради функционалностите заложени в EDI Integration и да подпомогне потребителите. EDI Printforms предлага готови шаблони на фактури, експедиционни бележки, дебитни и кредитни известия за някои от най-големите хранително-вкусови вериги в България като BILLA, Фантастико, Kaufland, LIDL, Т-Маркет, METRO, HIT.

Някои от най-важните ползи, които предоставя EDI Printforms, са оптимизация на времето за подготовка за експедиция на стока, както и свеждане до минимум на риска от грешки, поради използване на предефинирани шаблони за електронен обмен на документи.

Приложението EDI Printforms премина успешно сертификационния процес и е налично в Microsoft AppSource.

За да научите повече за EDI Printforms и с какво още може да Ви бъде полезен, можете да се свържете с нас.