Eventim оптимизира своите бизнес процеси с Microsoft Dynamics 365 Business Central

май 12, 2020

След успешен старт по-рано тази година, с гордост обявяваме, че TEX Hungary Kft, дъщерна компания на CTS Eventim Austria GmbH, успешно използва Microsoft Dynamics 365 Business Central като основно софтуер решение за управление на финансите и счетоводство. Проектът бе първата част от мащабно международно внедряване в няколко държави с цел разширяване на основните софтуерни системи, използвани от Eventim, и установяване на Microsoft Dynamics 365 Business Central като централизиран инструмент за счетоводство. Решението бе избрано не само защото е широкоразпространена и модерна софтуерна система, но и защото предлага истинска гъвкавост.

TEX Hungary Kft избра Intelligent Systems за свой партньор не само заради ресурсния капацитет на компанията, но и тъй като тя притежава дългогодишен опит в реализирането на големи и сложни интернационални проекти с Microsoft Dynamics. Допълнително, екипът на Intelligent Systems разбра съществото на предизвикателствата и проблемите, които TEX Hungary Kft имат и предложи оптимално решение. Внедряването на софтуерното решение цели да замени остарели системи, останали в употреба, и да установи висок стандарт на работа и ефективност навсякъде, където Eventim оперира.

Ние от Intelligent Systems особено се гордеем с нашата работа за Eventim. Внедряването в Унгария е плод на съвместния труд на нашите български и албански офиси, което затвърди нашия глобален подход и амбиция. То продължи 5 месеца и след неговото завършване, ние отново насочихме своето внимание към следващите ни вълнуващи проекти.

Искате ли да научите повече за нашия опит с ERP решения? Свържете се с нас!

За Eventim

С присъствие в над 21 държави из света, CTS Eventim е водещата компания на европейския пазар в билетопродаването и забавленията на живо. През 2018 чрез системите на компанията биват закупени над 250 милиона билети – независимо дали през бокс офиси, онлайн или мобилни терминали.

Сподели

Новини и известия по имейл

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.