Chat with us, powered by LiveChat

InPlay, част от Genius Sports, управлява финансите си с Microsoft Dynamics NAV

ноември 15, 2018

Genius Sports е световен лидер в областта на разпространението на спортнo съдържание и статистика. Компанията предоставя спортна информация и данни на живо, стрийминг, разработка на софтуер за спортни лиги и федерации, както и техническа поддръжка.

Genius Sports използва водещата ERP система Microsoft Dynamics NAV на световно ниво. Следвайки корпоративната политика на глобалната компания, българското дружество “Инплей“ ЕООД решава да внедри ERP системата Dynamics NAV. За партньор по проекта е избрана Intelligent Systems, компания с над 400 реализирани проекта в 55 страни по света.

Галя Йорданова, консултант в Intelligent Systems, сподели: ”За нас е чест, че доказана фирма като Genius Sports, в лицето на своята българска фирма InPlay, се спря именно на нас за въвеждането на Dynamics NAV. Внедряването мина безпроблемно и спрямо всички изисквания на клиента.“

За Genius Sports

Genius Sports започва своята дейност през 2002 година. Централата на компанията се намира в Лондон и има офиси в 15 държави. През 2015 година Genius Sports открива офис и в София, в който работят 250 човека. Компанията е известна с това, че е сред най-бързо развиващите се технологични компании в света, които се занимават със спортно съдържание и данни.  Тя се е превърнала във верен партньор за много спорни организации, включително за FIBA, English Premier League, NBA, ATP и WTA.

Сподели

Новини и известия по имейл