Интелиджънт Системс постига акредитацията Certified for Microsoft Dynamics

февруари 11, 2020

Нашата българска локализация за Microsoft Dynamics 365 Business Central вече е Certified for Microsoft Dynamics, което значи, че решението е отговорило на най-високите стандарти на Microsoft за софтуер, разработен от партньори. Решенията, които са Certified for Microsoft Dynamics са демонстрирали качествена разработка и съвместимост с продуктите Microsoft Dynamics в рамките на извършено обстойно тестване. В допълнение, партньорът трябва да има клиенти, които успешно да използват сертифицираното решение и биха го препоръчали, да се включил в Partner Service Plan на Microsoft, и да бъде сертифициран златен партньор в партньорската програма на Microsoft.

От гледна точка на клиентите, Certified for Microsoft Dynamics помага да идентифицирате решения Microsoft Dynamics, които са тествани за съвместимост, отговарят на високи стандарти и вече се използват успешно от клиенти. Този сертификат представлява значителна стъпка във вдигането на стандарта за софтуерни решения, създадени за конкретни индустрии от партньори на Microsoft.

Българската локализация за Microsoft Dynamics 365 Business Central е разработена от екипа на Интелиджънт Системс и предлага счетоводство, данъчно счетоводство и други функционалности за всички компании, работещи на българския пазар. Локализацията е напълно съобразена с българските закони и наредби. Моля, разгледайте детайлното описание на функционалностите на локализацията тук.

certified for microsoft dynamics

За Интелиджънт Системс

Ние сме водещият Microsoft Dynamics партньор за Централна и Източна Европа и част от Inner Circle – най-високото отличие, с което са удостоени само 60 от всичките над 10 000 Microsoft Dynamics партньори в света. Познаваме нуждите на международния бизнес предвид над 450-те проекта, които сме реализирали, в 55+ страни по света. Интелиджънт Системс е официален локализационен партньор на Microsoft Dynamics за България, Турция и Албания.