Intelligent Systems Bulgaria локализира и сертифицира Microsoft Dynamics NAV 2013

април 02, 2013

Локализираната от Intelligent Systems Bulgaria версия на Microsoft Dynamics NAV 2013 успешно премина тест за висококачествена разработка и интеграция с ERP системата, известен като Software Solution Test for Microsoft Dynamics. По този начин, лидерът сред Microsoft Dynamics внедрителите в България за пореден път доказа високото ниво на предлаганите услуги по привеждане на интегрираните решения за управление на бизнеса спрямо нормативните изискванията в страната. Локализацията на най-новата версия на Microsoft Dynamics NAV включвавъзможност за работа на български език, прилагане на местните счетоводни стандарти, съответствие с данъчната политика, ДДС, ИНТРАСТАТ, акцизи и други законодателни разпоредби.

Software Solution Test for Microsoft Dynamics е основно изискване за получаване на статут Certified for Microsoft Dynamics®, гарантиращ надеждност на допълненията, разработени от партньорите на световния софтуерен лидер. Процедурата бе извършени от Lionbridge – независима институция, прилагаща най-високи стандарти при оценката на разработки върху системите за управление на бизнеса.

“Изисквайки софтуерните доработки да отговарят на нашите високи стандарти, Microsoft уверява своите клиентите, че тези сертифицирани решения работят безпроблемно със закупените от тях продукти Microsoft Dynamics,” каза Doug Kennedy, Вицепрезидент, Microsoft Dynamics Partners. “Microsoft поздравява Intelligent Systems Bulgaria за отличните резултати от теста на локализацията”, добави още той.

 

За Microsoft Dynamics NAV 2013

Microsoft Dynamics NAV 2013 е ERP система за управление на малкия и среден бизнес, съчетаваща всеобхватните възможности на корпоративно решение от най-висок клас, опростен и лесен за употреба интерфейс, безпроблемна интеграция с използвани във всяка организация бизнес приложения и свобода при избора на метод за внедряване, вариращи от инвестиция в собствена за клиента инфраструктура до наем на функционалността под формата на облачна услуга. Повече за решението можете да прочетете тук >>>