Intelligent Systems Bulgaria подписа договор за партньорство с финландската фирма Automaster Oy

януари 12, 2009

Automaster Group разработва и предлага системи за управление на бизнеса за компании вносители /Importer Management System/ и дилъри на автомобили /Dealer Management System/. Фирмата е Microsoft Gold Certified Partner и продуктите й са доказали своето качество в световен мащаб с над 20 000 потребители в 36 държави. Компанията има офиси във Финландия, Швеция, Норвегия, Великобритания, Естония и Русия, както и 16 партньорски представителства.

Automaster е гъвкаво и модерно софтуерно решение, проектирано за компаниите от автобранша. Предимствата на Automaster са широкия обхват от функционалности и предварително настроените интерфейси за връзка със системите на почти всички производители на автомобили.

Intelligent Systems Bulgaria има сериозна експертиза и ноу-хау от многобройните си внедрявания на ERP системата Microsoft Dynamics NAV в компании от автобранша. Фирмата разшири продуктовото си портфолио със системата Automaster, за да предложи на българските автомобилни компании още една добра възможност да оптимизират бизнеса си.

„С нетърпение очакваме да работим заедно с Intelligent Systems Bulgaria. Благодарение на екипът им от професионалисти и експертизата им в автомобилната индустрия ние сме убедени, че заедно можем да засилим  значително позициите си в региона.“, каза Matthew McKenna, Director International Business на Automaster Oy.

„Ние сме изключително развълнувани от това партньорство. Считаме, че с богатия опит от множеството осъществени проекти с Microsoft Dynamics NAV, в това число голяма част в автомобилния бранш и с Automaster, Intelligent Systems ще предлага комплект от продукт и пълен набор услуги, който да задоволи напълно нуждите на нашите клиенти. Целта ни винаги е била да осигурим възможно най-доброто решение, което ще даде на потребителите максимална стойност.“, каза Калин Цветанов, Управител на Intelligent Systems Bulgaria.