Intelligent Systems е Gold Partner на Microsoft в сферата на анализите на данни

юни 25, 2019

Intelligent Systems бе удостоена със златна компетенция за анализ на данни от Microsoft. Освен че потвърждава статута ни на доверен партньор, това значи, че компанията ни е сред най-добрите доставчици в тази сфера на решенията. Гордеем се с това си постижение и фактът, че тази компетенция се присъединява към другата ни златна и две сребърни такива.

За анализа на данни

Компетенцията за анализ на данни е доказателство, че дадена компания е сред партньорите на Microsoft, които са специалисти в business intelligence, big data и сложни анализи. Тези компании могат да помогнат на клиентите си да превърнат данните в полезна информация. Докладът на Гартнър за топ 10 приоритети в бизнеса и технологиите за последните 10 години поставят business intelligence и анализите сред топ категориите за инвестиции в технология.

За нашите други компетенции

Освен златната ни компетенция за анализ на данни, вече сме демонстрирали експертиза в предлагането на качествени решения в сферата на  Enterprise Resource Planning, облачна платформа, и облачни решения за малки и средни предприятия.

Компетенция в сферата на ERP е за тези партньори на Microsoft, които са известни със задълбоченото си разбиране и професионален подход, когато става въпрос за Enterprise Resource Planning. Компетенцията за облачни решения за малки и средни предприятия, разбира се, се дава на партньорите, които предлагат облачни услуги на този вид компании. Компаниите, които са квалифицирани за тази компетенция, предлагат облачни решения на Microsoft 365, Azure, Enterprise Mobility and Security, Power BI, и Dynamics 365 Business Central.

Не на последно място, Intelligent Systems притежава компетенция за облачна платформа. Това е сигурен знак, че можем да помогнем на компаниите да модернизират своята инфраструктура и да мигрират своите данни и приложения на облака.

Искате да знаете повече? Абонирайте се за бюлетина ни!