Intelligent Systems e партньор на годината на Microsoft за Централна и Източна Европа

юли 14, 2016

Компанията ни вече официално е сред 60-те най-големи доставчици на Microsoft Dynamics в света

Microsoft обяви Intelligent Systems Bulgaria за най-успешния партньор за бизнес решенията си в Централна и Източна Европа (CEE). Признанието е изключително ценно, тъй като за първи път българска компаниязастава начело, изпреварвайки големи Microsoft Dynamics внедрители от 24 страни в региона, сред които Полша, Унгария и Чехия. Наред с това, станахме член и на т.нар. Inner Circle 2016, което ни поставя сред най-стратегическите Microsoft Dynamics партньори в света. Във „Вътрешния кръг“ ежегодно влизат само 60 от всички близо 10 000 сертифицирани доставчици на ERP и CRM системите. Това са партньори, които са достигнали най-високи бизнес резултати по отношение на сключени сделки и реализирани обороти към Microsoft, както и доказани изключително качество на предоставяните услуги и висока степен на удовлетвореност на клиентите при внедряване и поддръжка на едноименните корпоративни решения.

Ние сме успешни и имаме силата и хъса да постигаме все повече и повече благодарение на хората ни и ценностите, в които вярваме и прилагаме във всичко, което правим. Ценности, които вече 12 години безкомпромисно изповядваме и от които няма да се откажем при каквито и да е обстоятелства! Щастливи и благодарни сме за всяко едно отличие и признание. Това, което ни прави наистина горди е средата, в която постигаме всичко това – среда на сплотеност, екипност, широки възможности за реализация и разбира се, чувството, че със своята дейност, всеки допринася за нещо значимо., споделиКалин Цветанов, CEO, Intelligent Systems

Отличията са поредното доказателство за ролята на Intelligent Systems Bulgaria като водещ доставчик на интегрирани системи за управление на бизнеса не само на регионално, но и на глобално ниво. Предходното голямо признание от Microsoft дойде през 2013г., когато влязохме в ТОП 5% на ключовите внедрители на Dynamics решенията. Следващите няколко години бяха съпътствани от интензивен растеж, изграждане на стратегически партньорства и навлизане на нови пазари, за да достигне 35 броят на страните, в които днес имаме реализирани проекти. През 2016 година Intelligent Systems отново отбелязва изключително представяне, като сключи двете най-големи сделки за ERP и CRM решенията на Microsoft за целия регион.

Награждаването се състоя на 11 юли 2016г. в Торонто, Канада, по време на годишна конференция на Microsoft – Worldwide Partner Conference (WPC) 2016, която тази година събира повече от 13 000 партньора от 144 страни. В първия ден на конференцията, Satya Nadella, CEO на Майкрософт, обърна специално внимание на водещата роля на бизнес решенията по пътя, който компанията е поела към т.нар. „дигитална трансформация на бизнеса“.

Поставихме си цел да преоткрием продуктивността и бизнес процесите в компаниите. В свят на безкрайна информация и ограничено време и внимание, ние искаме да помагаме да се извлича максималното от всеки момент, чрез промяна в работата на организациите. Насочихме тази амбиция към дигиталната трансформация на нашите клиенти. Компаниите няма просто да използват дигиталните технологии, а те самите ще се превърнат в дигитални организации“, споделя Satya Nadella и допълва: „Нашият уникален подход към създаването на технология и платформа, която да доведе нужната трансформация за всяка компания, във всяка страна по света, ще осигури на стратегическите ни партньори безброй нови възможности.“

Сподели