Intelligent Systems е сред водещите доставчици на ритейл решения в света за седма поредна година

април 27, 2017

Компанията отново беше удостоена със статут на Platinum Partner от глобалния лидер в софтуера за търговия на дребно LS Retail

Intelligent Systems бе отличена с наградата Platinum Partner 2017 за високи постижения в сферата на продажбите, обслужването и поддръжката на клиенти, използващи решения от продуктовата линия на LS Retail. Първата подобна награда за компанията ни бе през вече далечната 2011г., когато спечелихме статут на Gold partner. Oт тогава, всяка следваща година Intelligent Systems неизменно присъства в елитния кръг на най-успешните партньори на LS Retail в света.

Да сме сред най-големите внедрители на ритейл решенията в света, при това за седма поредна година, е доказателство за постоянството и професионализма в работата на целия ни екип. Всяко поредно отличие вдига летвата на изискванията ни към самите нас и вярвам, че това ни стимулира да ставаме все по-добри“, заяви Калин Цветанов, CEO на Intelligent Systems, минути след като прие статуетката.

Носителите на наградата LS Retail Platinum Partner са сред лидерите в нашата партньорска мрежа. Изискванията, които трябва да изпълнят, за да достигнат това ниво, са много високи и тази награда е свидетелство за качеството и добавената стойност, които предоставят.“, каза Magnus Norddahl, Главен изпълнителен директор на LS Retail. „Платинените ни партньори демонстрираха голяма отдаденост и усилия в работата си с LS Retail и тяхното представяне е основен фактор за нашия успех. Още веднъж, LS Retail поздравява Intelligent Systems за изключителните постижения през изминалата година. “

Наградата бе връчена на 26 април в Мадрид, Испания, по време на ежегодната конференция за представяне на новостите в Ритейл и ХоРеКа сектора conneXion.

Снимки и видео от събитието ще можете да намерите на официалната страница на LS Retail във Facebook, както и в нашия профил.

Не забравяйте да научите повече за решението за търговия на дребно LS Nav.

Сподели