Интелиджънт Системс с нов офис в Букурещ, Румъния

януари 30, 2020

Добри новини от Румъния: имахме удоволствието да отворим най-новия си офис в столицата Букурещ. Официалното откриване се състоя вчера, 29 януари, и събра дългогодишни партньори, клиенти и приятели на Интелиджънт Системс.

Интелиджънт Системс Румъния

Калин Цветанов, управител на Интелиджънт Системс Груп, разказва историята на компанията

Калин Цветанов, управител на Интелиджънт Системс Груп, запозна гостите ни с нашата компания и нейните ценности, как тя се развива през годините и какво й предстои. След това Александър Доробанту представи местния екип и плана им за румънската дейност на компанията. Г-н Доробанту, който е опитен експерт в сферата на бизнес софтуера, заема длъжността управител на румънския офис и е част от нашето разширяване там от самото начало.

Интелиджънт Системс Румъния

Александру Доробанту, управител на Интелиджънт Системс Румъния, по време на своето представяне

Последва кратко, но вдъхновяващо посрещане от страна на Дан Василе, представител на Microsoft на събитието, а след това Джордж Тоадер от Хайнриг Импекс сподели своите впечатления като клиент на услугите на Интелиджънт Системс. Не на последно място, Дору Драгомир от Румънско-българската търговска камара поздрави екипа на Интелиджънт Системс.

След няколко успешни във времето откривания на международни офиси, този в Румъния не е изненада. Напротив, дори е абсолютно естествено продължение на нашата дейност и планове за разрастване. Очаквайте още новини от Румъния скоро!