Intelligent Systems получи високо отличие от Microsoft за технологичните си решения в бизнеса

април 27, 2023

Intelligent Systems получи отличието Microsoft Solutions Partner, което позиционира компанията като един от водещите партньори на Microsoft в областта на технологичните решения за бизнеса. Това признание е доказателство за техническата експертиза и качеството на услугите, които Intelligent Systems предоставя при внедряването на решения на Microsoft.

Като част от категорията Microsoft Solutions Partner, Intelligent Systems демонстрира реални постижения и успешни клиентски проекти, като предоставя на своите клиенти възможността да трансформират бизнеса си с най-новите технологии и най-добри практики. Освен това отличава компанията като внедрител на услуги и софтуерни решения за различни индустрии и географски региони.

Партньорите на Microsoft Solutions са сертифицирани за тяхната компетентност върху софтуерните решения в шест ключови области: бизнес приложения (Business Applications), бази данни и изкуствен интелект (Data & AI), иновации (Innovation), инфраструктура, (Infrastructure), модернизация на работния процес (Modern work) и сигурност (Security). Отличените партньори непрекъснато доказват своите умения и възможности чрез покриване на високи стандарти, препоръки от клиенти и успешни проекти.

Със своя 19-годишен опит в ИТ сектора Intelligent Systems е сред водещите партньори на Microsoft Dynamics в Централна и Източна Европа с предлаганите иновативни решения за ERP, CRM и облачни услуги. Компанията е част от Inner Circle на Microsoft през 2016 г.
През годините Intelligent Systems е отличена със сребърни и златни компетенции, свързани с Microsoft Application Integration, Enterprise Resource Planning, Datacenter, Data analytics.