Chat with us, powered by LiveChat

Intelligent Systems предоставя цялостно обслужване по дигитален маркетинг на клиенти

септември 19, 2018

Нарастваща нужда от онлайн оптимизация

Според анализа на глобалните дигитални тенденции*, 53% от глобалното население и 80% от това на Европа използва интернет всеки ден да търси, комуникира и пазарува онлайн. От друга страна все повече брандове се борят за видимост и по-добра позиция онлайн. Поради тази причина оптимизацията на търсещи машини (SEO), рекламата онлайн и в социалните медии са изключително важни, за да се достигне желаната аудитория в процеса на формиране на решение за покупка.

Ефективно онлайн позициониране и представяне

Intelligent Systems притежава значителен опит в дигиталния маркетинг и реши да предаде своите познания, за да помогне на клиентите си да се възползват от дигиталните възможности. Нашите експерти са усвоили необходимите умения, за да изведат определен уебсайт на начална позиция в резултатите на Google или друга търсеща машина и да подсилят онлайн представянето с платен трафик и реклама във Facebook и LinkedIn:

  • Оптимизация на търсещи машини (SEO) – набор от похвати и дейности, които целят да привлекат повече заинтересовани посетители на сайта Ви посредством оптимизация на органичния/неплатен трафик от Google, Bing или други търсещи машини.
  • Маркетинг в търсещите машини (SEM) – рекламата, която често виждаме над органичните резултати в Google и Bing.
  • Дисплейна реклама – уебсайтове от цял свят в мрежата на Google Display Network, която представя реклама в различни формати.
  • Реклама в социалните медии – платени рекламни съобщения директно до потребителите на социалните медии.

Дигиталният свят е навсякъде, и компаниите са принудени да оптимизират своето онлайн присъствие, за да достигнат своите потенциални клиенти. Intelligent Systems създаде цялостното дигитално обслужване, за да използва възможностите на онлайн данните и увеличи продажбите на клиентите си.

Искате да научите как да подобрите резултатите на Вашия уебсайт? Разгледайте нашите услуги по дигитален маркетинг и не се колебайте да зададете Вашите въпроси!

 

* 2018 Global Digital report by Hootsuite and We Are Social

Сподели

Новини и известия по имейл