Intelligent Systems представи Microsoft Dynamics NAV 2009 пред водещи български компании

юни 29, 2009

На 19.06.2009г. се проведе Националният семинар „Управление на финансите в условията на криза”, организиран от АПИС. Благодарение на вече установените добри партньорски взаимоотношения между Intelligent Systems и фирма АПИС, ERP доставчикът представи пред над 800 посетители – счетоводители, финансови специалисти и мениджъри – последната версия на най-популярната ERP система у нас Microsoft Dynamics NAV 2009. Intelligent Systems обяви пускането на новата версия на българския пазар само няколко дни преди семинара.

Подобренията в решението са насочени към крайните потребители. За първи път се въвежда понятието Ролеви център (Role Center), което представлява персонализиран интерфейс на системата, включващ всички дейности от работата на конкретен служител. Ролевият център осигурява възможност на потребителите да работят много по-бързо и ефективно. Microsoft Dynamics NAV 2009 притежава гъвкава трислойна архитектура, която позволява своевременно адаптиране към непрестанно променящите се условия при нестабилната икономическа обстановка в световен мащаб. Още по-мощните инструменти за изготвяне и визуализиране на справки и анализи, предоставят на мениджърите възможност за вземане на бързи и адекватни решения по отношение на финансите на компанията, продажби и маркетинг, планиране на доставки и складови наличности, планиране на производствен процес и др.

„Това е второ участие на Intelligent Systems в семинар организиран от фирма АПИС и се надяваме то да е ползотворно както за нас, така и за българските фирми. Нашата цел е да убедим все повече компании в предимствата и възможностите, които предлагат ERP системите и от които вече дълги години се възползват големите предприятия в развитите страни. Изключително ни радва фактът, че все по-голяма част от мениджърите у нас вече осъзнават нуждата от интегрирана система за управление на бизнеса и предприемат внедряване на такава. Това показва, че и нашите фирми вече са дорастнали да използват най-иновативните управленски инструменти, които да им гарантират успех, нови възможности и конкурентноспособност както на национално, така и на световно ниво”, каза Боян Мартинов, Мениджър продажби, Intelligent Systems Bulgaria.

 

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics е продуктовата линия на софтуерния гигант Microsoft за решения за управление на бизнеса, които помагат на компаниите да работят по-ефективно. Най-популярното от тях е Microsoft Dynamics NAV, което отбелязва над 70 000 внедрявания с повече от 1 000 000 потребители в световен мащаб. През месец юни Intelligent Systems Bulgaria, първи от партньорите на Майкрософт, локализира и пусна на българския пазар последната версия Microsoft Dynamics NAV 2009.

За Intelligent Systems Bulgaria

Intelligent Systems Bulgaria е софтуерна компания, предлагаща професионални услуги при разработката, внедряването и поддръжката на интегрирани системи за управление на бизнеса (ERP системи). Компанията е със статут на Microsoft Gold Certified Partner за бизнес решенията на Microsoft, обединени в продуктовата линия Microsoft Dynamics и е най-успешният Microsoft Dynamics партньор в България за последните 3 години.