Intelligent Systems представя решение за онлайн магазин интегриран с Microsoft Dynamics

септември 26, 2018

Intelligent Systems разшири обхвата на услугите си в сферата на бизнес софтуера на базата на значителен опит в бързо развиващия се сектор за онлайн търговия. След реализирането на множество проекти за онлайн магазини за клиенти, ние развихме цялостна нова услуга за компании, които са внедрили Microsoft Dynamics и искат да надградят своите бизнес процеси, като предложат оптимално преживяване на своите клиенти онлайн.

Надеждна платформа с бърза и лесна настройка

Нашето решение за успешен онлайн бизнес е nopCommerce – безплатна платформа с високо ниво на сигурност, която постоянно се обновява и обогатява с нови функции. Нашето решение за онлайн търговията е гъвкаво и може да се настрои към нуждите на всеки бизнес.

Интегриран с платформата на Microsoft Dynamics NAV

Екипът на Intelligent Systems разработи необходимата Стандартна интеграция (Unified Integration Framework), за да може платформата за онлайн търговия да работи като естествено продължение на ERP системата Microsoft Dynamics NAV. Това улеснява администрирането на данни, обработката на поръчки и подобрява клиентското преживяване. Тази допълнителна функционалност дава възможност да се публикуват онлайн Microsoft Dynamics наличности като описание, спецификации, атрибути и ценови листи.

Дигитален маркетинг за електронна търговия

„След реализирането на различни видове уебсайтове за електронна търговия за наши клиенти, решихме да допълним обслужването им с дигитални маркетинг услуги. По този начин затваряме цикъл от дейности, помагащи на клиентите да правят успешен бизнес в ерата на интернет, и същевременно да пестят време и ресурси, като комуникират само с един партньор“, коментира Данаил Андонов, Web & Digital Marketing Consultant в Intelligent Systems.

Научете повече как решението за електронна търговия може да подпомогне представянето на Вашата компания. Искате да се уверите, че платформата ще отговори на Вашите бизнес изисквания? Заявете среща с наши експерти по онлайн търговия.