Intelligent Systems през 2023: Нови решения, технологии и успешни проекти

декември 29, 2023

2023 г. бе динамична и изключително активна година за Intelligent Systems, в която успяхме да реализираме много бизнес проекти и да разработим решения и нови функционалности за нашите фокус индустрии, сред които автомобилна, бързооборотни стоки, търговия на дребно, производство, дистрибуция, професионални услуги.

Портфолиото на компанията се обогати с осем съвсем нови приложения, с които общият брой достигна 50. Всички от тях са разработени на база последните версии на Dynamics 365 Business Central системите.

Сред успешно сертифицираните приложения в Microsoft AppSource са:

• Албанска локализация и фискализация за Dynamics 365 Finance
• Албански език за Dynamics 365 Business Central
• Българска фискализация за ритейл
• Лизинг за Dynamics 365 Business Central и DealerBox лизинг
• Couriers Integration Base
• FAN Courier интеграция за Румъния
• Advanced CRM/Dataverse connector

През 2023 г. бяхме отличени като партньор на Microsoft в категорията за бизнес приложения (Microsoft Solutions Partner/Business Application). Престижното признание е доказателство за нашата технологична експертиза, качествени софтуерни услуги и удовлетвореност на партньорите ни при внедряването на решенията на Microsoft.

Наши екипи участваха в различни водещи международни форуми на Microsoft – Directions EMEA в Лион, както и съвместно с нашия партньор LS Retail в Лондон и Букурещ, както и на ежегодната конференция за Dynamics 365 разработчици – NAVTech Days.

Успешно осъществихме редица мащабни проекти за внедряване на нови решения в сферата на професионалните услуги, авто индустрията, производството и търговията на дребно.

Екипът на Intelligent Systems се увеличи с 20 нови колеги – вярваме, че те ще ни помогнат да бъдем още по-успешни в работата си.

Новата 2024 година обещава да е още по-динамична и предизвикателна. В ход са редица нови проекти, с които да добавим още по-висока стойност за нашите настоящи и бъдещи клиенти, предстоящи партньорства, новости и планове, които ще отворят още по-големи хоризонти пред нашия екип.

Ако искате да сте сред първите, които научават за тях – последвайте ни в социалните мрежи: Facebook BG, Intelligent Systems: Posts | LinkedIn, Facebook и се абонирайте за нашия месечен бюлетин тук – The Intelligent Systems’ blog – all about Dynamics 365, ERP, CRM, BI, Cloud and more (isystems-group.com)

Екипът ни на събитието Directions EMEA, Лион.

Directions EMEA събра компании от много страни.

Дилян Мълчанов на щанда на нашия партньор – LS Retail в Лондон.

Делян Капитанов на срещата на Асоциацията на месопреработвателите в България.

Самуил Неделчев участва в ИТ събитие в Стара Загора.

Albamedia с екипа на Intelligent Systems Албания.

Заедно можем повече.

Победителите в игрите на тим билдинга във Велинград.

Кой ще измисли най-добрата шега?

Старт на игрите

Едно необичайно парти за Коледа.

CRM екипът

is-team

Retail Expo в Букурещ, заедно с румънския ни офис.

team-building-is

Тим билдинг във Велинград – едно запомнящо се събитие.