Intelligent Systems с отличие LS Retail Gold Partner 2021 за четвърта поредна година

май 11, 2021

Intelligent Systems, има удоволствието да обяви, че е избрана за LS Retail Gold Partner за 2021. Този титла се връчва на компании, които са доказали своята отдаденост към решенията на LS Retail и са постигнали забележителни търговски успехи през изминалата година.

„Преди да внедрят наши решения, партньорите ни играят решаваща роля, помагайки на нашите клиенти да разберат от какво софтуерно решение се нуждае бизнеса им.“ казва Магнус Норддал, главен изпълнителен директор и президент на LS Retail. Също така Магнус добавя: „Ние от LS Retail сме изключително горди от нашите партньори и с радост отбелязваме техния принос и постижения. Тази година нашите партньори демонстрираха задълбочена експертиза и ангажираност към продуктите и решенията на LS Retail, предоставяйки висока стойност за крайния клиент.  С гордост награждаваме Intelligent Systems като златен партньор на LS Retail за поддържане на връзката с нашите клиенти, водещото използване на решенията на LS Retail и положителното им въздействие върху нашата партньорска мрежа през последната година“. 

Относно Intelligent Systems 

С над 200 служители и 17 години на растеж, Intelligent Systems е международна консултантска компания, която внедрява бизнес софтуер в местни и международни бизнеси. Водещ Microsoft Dynamics партньор в Европа и част от партньорската програма Inner Circle – най-високото отличие, с което са удостоени само 60 от над 10 000 Microsoft Dynamics партньори в света. Intelligent Systems успешно завършва над 500 проекта по внедряване в 55 държави, партнирайки си с фирми, работещи в сферата на ритейл, дистрибуция, производство, автомобили, транспорт и логистика, и др.   

Относно LS Retail 

Софтуерните решения на LS Retail се продават и внедряват по целия свят чрез широка мрежа от сертифицирани партньорски компании. Партньорската мрежа на LS Retail нараства непрекъснато през годините и днес наброява над 380 компании в 88 държави. За да станат партньор на LS Retail, компаниите трябва да отговарят на специфичен набор от изисквания, включително преминаване на официално обучение за решенията LS Retail. 

Сертифицирани партньори на LS Retail са експерти в търговията на дребно, хотелиерството и ресторантьорството , както и в продуктите  на LS Retail. Те познават местните изисквания и законодателството на страните, в които работят, както и предлагат ad hoc услуги като специфични разработки, локализация, управление на проекти и техническа поддръжка. 

Благодарение на обширните познания и опит в индустрията, LS Retail е в състояние да предложи решения за управление на сложните оперативни изисквания на организации в области като: мода, електроника, мебели, duty-free, ресторанти, кафенета, forecourt, c-stores и много други. 

За допълнителна информация, моля свържете се с нас. 

 

Сподели