Intelligent Systems се присъединява към партньорската мрежа на ERP Academy

март 25, 2022

Като водещ доставчик на софтуерни решения, Intelligent Systems винаги си поставя за цел не само да предоставя висококачествени услуги, но и да допринася за професионалното развитие на нови специалисти в сферата. Затова нашата компания реши да се присъедини към партньорите на ERP Academy, образователна организация в областта на бизнес софтуера.


„С течение на времето в Intelligent Systems се убедихме, че знанието е ценно, когато се споделя и надгражда. Затова с удоволствие решихме да се присъединим към партньорската мрежа на ERP Academy. Компанията ни е с богат опит във внедряването на софтуерни системи и поради тази причина смятам, че нашите висококвалифицирани специалисти ще бъдат полезни на колегите, на които им предстои да стартират работа в тази сфера.“, сподели Калин Цветанов, изпълнителен директор на Intelligent Systems.


ERP Academy си поставя за цел да подобрява и надгражда образованието в областта на софтуерните решения, да популяризира сектора сред бъдещите специалисти и да провокира техния интерес. Организацията действа в посока изграждане на устойчиви и съвременни бизнес модели и дейности.


„Работим активно през годините, за да допринесем за професионалното развитие на младите хора в България. Друга наша цел е качественото информиране на бизнеса за актуалните решения и най-добри практики в сферата на бизнес софтуера. ERP Academy не е само образователна организация, а кауза, зад която застават фирми от бранша. Щастливи сме, че компания от ранга на Intelligent Systems се присъединява към партньорите ни. Вярваме, че заедно ще можем да дадем много добавена стойност на всички обучаващи се“, коментира доц. д-р Наталия Футекова – основател на ERP Academy.


От Intelligent Systems вярваме, че професионалният опит и експертно мнение на нашите колеги ще бъде от полза на всички млади специалисти, които сега навлизат в сферата.