Chat with us, powered by LiveChat

Intelligent Systems в престижната класация К100

юли 10, 2018

Нашата компания се нарежда сред най-успешните технологични организации в България през изминалата година.

На специална церемония в началото на месец юли 2018г., вестник Капитал, едно от водещите бизнес издания в България, обяви най-успешните компании в страната през 2017г. Класацията се провежда за поредна година и отличава организациите по общи приходи и печалба, ръст, рентабилност и други ключови показатели. Щастливи сме, че тази година Intelligent Systems застава сред най-печелившите ИТ компании.

Основен критерий за класацията К100 са приходите на фирмите. По този показател отличените ТОП 25 организации, заедно с други пет компании за технологични услуги, реализират оборот от над 1,5 млрд. лева. Това е показателно, че за поредна година българския ИТ сектор продължава да расте, развива се успешно и генерира значителни приходи.

„Intelligent Systems гордо заема своето място сред най-големите ИТ компании в България. Наред с признанието за всички усилия, които полагаме заедно с екипа през годините, това показва, че българските фирми имат страхотен потенциал и могат да бъдат достойни конкуренти на световни технологични гиганти.“ , споделя Калин Цветанов, CEO на Intelligent Systems.

Поздравяваме всички компании, отличени в класацията, сред които множество наши клиенти и партньори!

Повече за класацията тук>>>

 

Сподели

Новини и известия по имейл