Intelligent Systems вече е Atlassian Solution Partner

юни 30, 2020

С удоволствие обявяваме, че Intelligent Systems, международна компания за бизнес софтуер, стана сребърен партньор на австралийската компания Atlassian.

Като Atlassian Solution Partner, Intelligent Systems предлага консултации, продажба и техническо обслужване за внедряване на решенията, разработени от Atlassian. По-конкретно, сребърните партньори са нишови консултански компании, които притежават продуктово познание и могат да приведат в изпълнение софтуерните приложения.

Atlassian Silver Solution Partner logo

“Като организация, която предлага услуги по внедряване и поддръжка на софтуер, използваме продуктите на Atlassian от доста време. И тъй като лично се уверихме в увеличаването на екипната продуктивност и по-доброто обслужване на клиенти, решихме да направим следващата стъпка и да помагаме на други компании да трансформират бизнеса си чрез Agile подхода,“ споделя Габриел Георгиев, Customer Service Manager в Intelligent Systems.

За Intelligent Systems

Основана през 2004, Intelligent Systems е международна консултантска компания, предлагаща бизнес софтуер решения на местни и международни бизнеси. Intelligent Systems е водещ Microsoft Dynamics партньор, част от Inner Circle – най-високото отличие, с което са наградени само 60 от повече от 10 000 Microsoft Dynamics партньори в целия свят. Екипът на компанията се състои от 180 професионалисти, базирани в Албания, България, Румъния и Турция.

За да научите повече за продуктите на Atlassian, които предлагаме, моля, посетете нашата страница „Софтуер за колаборация.“

Сподели