Intelligent Systems вече предлага BI4Dynamics – иновативно BI решение за Microsoft Dynamics

юни 11, 2020

С гордост ви съобщаваме, че от юни 2020 година сме официален партньор и внедрител на BI4Dynamics. Решението за business intelligence е базирано на готови Power BI справки и напълно подлежащ на промени „склад за данни“. То има за цел да помогне на компаниите, използващи ERP системите Microsoft Dynamics, да разбират по-добре своите процеси с помощта на детайлни справки и визуализации.

BI4Dynamics е готово за употреба решение с повече от 1500 метрики, параметри и атрибути от 150+ Dynamics таблици. То предлага и много възможности за персонализация, без да са необходими познания по програмиране. Само с 5 стъпки, потребителите могат да създават свои собствени справки или да персонализират съществуващите такива.

“През последните години сме свидетели на нарастващото търсене на BI решения. След като внедрихме множество такива проекти, използвайки различни технологии, идентифицирахме значителните предимства на приложението BI4Dynamics, които ще са от ползва за нашите настоящи и бъдещи клиенти на Microsoft Dynamics. Това са готовите за употреба справки с ключови показатели за ефективност (KPIs) ,  лесно персонализиране и бързо внедряване,“ сподели Калин Цветанов, изпълнителен директор на Intelligent Systems.

“Радваме се, че подписахме споразумение за партньорство с Intelligent Systems. С техния опит и растеж, очакваме с удоволствие да обслужваме клиенти, които използват Microsoft Dynamics и искат да работят с най-гъвкавото и детайлно BI решение на пазара,“ коментира Младен Гвозденович, изпълнителен директор на BI4Dynamics.

За BI4Dynamics

BI4Dynamics е фирма с 15-годишен опит, фокусирана върху внедряване на стандартизирано business intelligence решение за Microsoft Dynamics AX и NAV (сега Business Central и Finance & Operations). Компанията има клиентска база с повече от 1000 бизнес организации.

За да научите повече за BI4Dynamics, моля, свържете се с нашия екип за демонстрация на възможностите на решението.

Сподели