Isystems Group на Hannover Messe 2024

май 02, 2024

Isystems Group стана част от престижното изложение Hannover Messe 2024, където участвахме като част от българската делегация. Щандът на компанията стана място за среща на посетители и бизнес партньори, които се интересуваха от технологии за производствената индустрия.

В рамките на изложението нашите представители се срещнаха с различни специалисти, пред които демонстрираха нашите иновативни продукти, специално създадени за производствени процеси. Направихме демонстрации на живо и дискусии, които показаха възможностите и ползите от софтуерните решения на Isystems.

„Много се радваме, че имахме възможността да станем част от Hannover Messe 2024,“ каза Деляни Капитанов, търговски директор на Isystems Group. „Нашата цел беше да демонстрираме как нашите решения могат да оптимизират производствените процеси, да повишат ефективността и да подпомогнат растежа на бизнеса. С удоволствие споделяме нашия богат опит и ноу-хау, за да подкрепим компании с всякакъв размер в тяхната дигитализация.“

По време на международното изложение Isystems Group създаде нови партньорства с различни компании, фокусирани върху технологични решения. „Радваме се за новите партньорства, които установихме по време на Hannover Messe,“ добави Капитанов. „Срещнахме се с компании от различни страни и индустрии и вярваме, че сътрудничеството с организации с подобни идеи ни позволява да достигнем до повече бизнеси по целия свят.“

Участието на Isystems Group в Hannover Messe 2024 подчертава нашия ангажимент към иновациите и предоставянето на иновативни решения за производствената индустрия. Продължаваме ежедневно да развиваме и усъвършенстваме нашите продукти, за да осигуряваме оптимални решения за нашите клиенти от производствения сектор в световен мащаб.

Искате ли да научите повече за нашите интегрирани бизнес софтуерни решения за производствения сектор? Свържете се с нас сега.