Isystems Group с нов офис в Кипър

март 29, 2024

В стратегически ход за засилване на международното си присъствие, Isystems Group с гордост обявява откриването на най-новата си офис локация в Кипър. С тази експанзия имаме за цел да подобрим обслужването на клиенти в региона, като предлагаме първокласни услуги и бизнес решения на компании от различни индустрии като търговия, дистрибуция, автоиндустрията, професионалните услуги и други.

Кипърският екип ще работи за съществуващите клиенти и ще изгражда нови партньорства с организации региона на Кипър, Гърция и Малта.

„Радостни сме, че дойде моментът да се позиционираме и официално на пазара в Кипър след години работа за местни компании“, споделя Калин Цветанов, CEO в Isystems Group. „Тази стъпка следва нашата цел за устойчив растеж на Isystems Group на международния пазар. Искаме да станем активна част от динамичната бизнес екосистема на Кипър, да установим нови партньорства, както и да допринесем с нашата експертиза и знания в областта на бизнес софтуерни приложения на местните компании.“

След офисите ни в България, Румъния, Турция, Албания, Белгия, това е шестата ни локация. Начело застава Маринос Ангелидес, който е опитен професионалист както в технологичния, така и в сферата на бизнес софтуерните платформи с близо 20 годишен опит. През цялата си кариера досега той е играл ключова роля в управлението на големи трансформационни и интеграционни проекти, включително в областта на ERP (Microsoft 365 Business Central), логистика (интеграции с 3PL), CRM, BI (Power BI), Infrastructure and Security. Маринос ще има ключова роля в това да изгради и ръководи местния екип от специалисти,както и да установи устойчиви контакти с различни партньорски организации в региона.

Ако искате да научите повече за нашия кипърски офис и услугите на местния пазар, свържете се с нас на [email protected].