Кипър приветства Isystems Group

май 02, 2024

Започва още една глава в историята на Isystems Group! Компанията ни отвори своя нов офис в Кипър. Това е не само голямо постижение за организацията ни, но и доказателство, че трудните времена в ИТ индустрията понякога създават добри възможности за бизнес развитие.


Все по-близо до нашите партньори


Официалното откриване на офиса ни се състоя в Lemon Park в Никозия в присъствието на близо 80 гости, представители на различни компании, бизнес партньори и организации от технологичния сектор. Сред тях бяха и дългогодишни клиенти на Isystems Group, а част от тях взеха участие и в панелна дискусия, посветена на дигитализацията и възможностите за организациите да се възползват на максимална степен от новите технологии.

По време на панела,  Dimitris Mitsas, Business Applications Sales Lead в Microsoft, разказа повече за съвместните ни инициативи в подкрепа на организациите, които искат да се възползват от облачните технологии. До момента, партньорството между Microsoft и Isystems Group е помогнало за разработката на над 50 бизнес приложения в AppSource и множество успешни проекти за клиентите ни от цял свят.

Charis Katsaras, Chief Financial Officer at VLM, сподели повече за съвместното ни партньорство, започнало преди 10 години. Към онзи момент VLM Group изпитва затруднения при преминаването от традиционен счетоводен софтуер към ERP система Microsoft Dynamics NAV (Navision). По това време пътищата на двете компании се пресичат и VLM става един от първите клиенти на Isystems Group в Кипър, с който към днешна дата сме реализирали множество успешни проекти. Десетилетие по-късно, преминаваме към ерата на облачните услуги в стремеж да извлечем още допълнителни ползи от интеграцията на изкуствен интелект и още по-напредничави функционалности в различните платформи.

Argyro Efstathiou, Chief Financial Officer at CTC, също се включи в дискусията и подчерта ролята на успешното партньорство с Isystems Group и подкрепата, която нашата организация оказва на клиентите чрез консултантски услуги и техническа експертиза и решения с реално въздействие за техния бизнес.

Gerasimos Ntouskas, Board Member, Technology Consulting, KPMG, направи общ преглед на Microsoft Dynamics 365, като правилното решение за организации, които все още разчитат на остарели системи и множество софтуерни решения за различните си бизнес нужди.


Плановете на компанията на местния пазар


Новият Изпълнителен директор за Кипър Marinos Angelides сподели визията си за развитие на Isystems Group на местния пазар, както и неговата стратегическа роля за организацията на глобално ниво.

“Отчитаме големия потенциал на страната в икономически и културен план. Това, което можете да очаквате от екипа ни в Кипър, е: интензивно сътрудничество и партньорства с частния и публичния сектор, иновации и инвестиции в развитие, гъвкавост и адаптивност към динамиката на пазара, както и социална отговорност и култура в компанията, ориентирана към хората – нашият най-ценен актив.” – споделя Mr. Angelides.

Боян Мартинов, Председател на Борда в Isystems Group, също коментира амбициозните планове и визията за растеж на бизнеса на острова. Той подчерта заявката на компанията да бъде доверен технологичен партньор в сферата на иновациите с огромен опит и над 500 международни проекта зад гърба си.
“Отварянето на офиса ни в Кипър е голяма стъпка напред в стратегията за развитие на Isystems Group, която ни позиционира като един от носителите на иновациите и високите технологии на регионално ниво.” – добавя г-н Мартинов.

На откриването на офиса ни приветствахме и Andreas Andreou, Director of Industrial Development, Innovation, and Environment, Chamber of Commerce, с когото обсъдихме степента на дигитализация на екосистемата в Кипър и потенциала за развитие, към който вече имаме активен принос. Предвид възможностите в региона и амбициите на Isystems Group да разрастне бизнеса си, и въпреки предизвикателствата в ИТ сектора, гледаме с оптимизъм и много ентусиазъм към нови проекти и инициативи в следващите месеци и години.