Intelligent Systems с отличие LS Retail Gold Partner 2020

май 07, 2020

Ние от Intelligent Systems с удоволствие съобщаваме, че сме избрани за LS Retail Gold Partner за 2020. Тази титла се отнася за компаниите, които показват сериозна отдаденост към решенията на LS Retail и са постигнали забележителни търговски успехи през изминалата година.

Intelligent Systems е част от партньорската мрежа на LS Retail вече повече от 10 години, работейки с компании с различна големина в индустриии като дрехи и текстилни изделия, мебели, канцеларски материали, duty-free и пътувания, туризъм и ресторантьорство. Калин Цветанов, управител на Intelligent Systems, коментира: „Когато започнахме своето партньорство с LS Retail, вярвахме, че техните решения са правилните за ритейл компании. През годините работихме за ритейл клиенти в повече от 40 държави, а знанията и опита ни само растяха. Сега можем да се похвалим с 1070 магазина, които работят с решение, внедрено от Intelligent Systems.”

“Ние от LS Retail сме изключително горди от резултатите, постигнати от нашите партньори и за нас е чест те да са толкова отдадени на продуктите и решенията на LS Retail products and solutions,” споделя Сигрун Дора Севинсдотир, главен оперативен директор на LS Retail. “Поздравления за всички победители в тазгодишните ни награди за партньори и искрено „благодаря на всеки един от нашите партньори. С гордост награждаваме Intelligent Systems като LS Retail Gold partner за техните специални постижения през изминалата година. През годините, нашата партньорска общност е показала гъвкавост, желание за колаборация и отдаденост, които аз намирам за уникални в нашата индустрия. Нашата връзка е нашата сила, и както нашите партньори ни подкрепят, така и ние ще ги подкрепяме и в добро, и в лошо,“ казва Севинсдотир.

За Intelligent Systems

Основана през 2004, Intelligent Systems е международна консултантска компания, предлагаща бизнес софтуер решения на местни и международни бизнеси. Intelligent Systems е водещ Microsoft Dynamics партньор, част от Inner Circle – най-високото отличие, с което са наградени само 60 от повече от 10 000 Microsoft Dynamics партньори в целия свят. Екипът на компанията се състои от 180 професионалисти, базирани в Албания, България, Румъния и Турция.

За LS Retail

Сертифицираните партньори на LS Retail са експерти в ритейла и ресторантьорството, както и продуктите и решенията на LS Retail. Знаят какви са местните изисквания и закони в държавите, в които имат дейност и предлагат специални услуги като персонализации, локализации, управление на проекти и техническа поддръжка.

Благодарение на широките им познания и опит, LS Retail успява да предложи решения, с които да се управляват сложните операционни изисквания на компании, работещи в сфери като мода, електроника, мебели, duty free, ресторанти, кафета, магазини за хранителни стоки.

За допълнителна информация, моля, свържете се с нас.