Microsoft Dynamics NAV 2018 е вече тук!

декември 18, 2017

От 1 декември 2017г. новият Microsoft Dynamics NAV е официално на пазара.

Dynamics NAV е софтуерно решение за средния и големия бизнес, което лесно се интегрира, конфигурира и използва. Още с придобиването на счетоводния софтуер Navision от датска компания през 2002г., Microsoft целят да предложат опростена система, която позволява на организациите да се фокусират повече върху иновации и развитие, отколкото в обработване на данни.

С всяка нова версия, Microsoft се старaят да отговарят на нарастващите нужди и изисквания на бизнеса и динамично променящата се среда. На това залага и последната версия на най-популярната ERP система в България. Microsoft Dynamics NAV 2018 е ориентиран към по-лесна интеграция с други продукти на компанията, по-опростен интерфейс и нови интуитивни и интерактивни функционалности.

Ето и някои от най-новите функционалности на Dynamics NAV 2018, които значително ще оптимизират процесите и ще улеснят потребителите:

Dynamics NAV 2018 what's new

Настройка и конфигурация. Сега можете лесно да персонализирате вида информация според потебителските роли; да създавате задачи за себе си; да възлагате такива на други и не на последно място – да настройвате напомняния за тях.

Пълна синхронизация със CRM (Dynamics 365 for Sales). Dynamics NAV 2018 се интегрира безпроблемно с Dynamics 365 for Sales (доскоро Dynamics CRM), като могат да се избират кои записи да бъдат реално синхронизирани.

Интегрирано API. Microsoft добавят т.нар. REST API. Това представлява набор от standards-based web services, осигуряващи интерфейс за шаблони на интеграции, което значително улеснява работата на разработчиците.

Персонализиран уеб-клиент. Още една полезна функционалност на NAV 2018 е възможността за персонализиране на уеб-клиента директно през браузър. Сега можете да местите, скривате и „замразявате“ полета и колони, което спестява време, улеснява работата и намалява възможността за грешки.

Отчети в Ексел. Счетоводни и финансови отчети могат да бъдат визуализирани в предварително зададени шаблони в Excel. Така спестявате време от излишно форматиране на отчети и справки.

Репорти с Power BI. С новия Power BI reporting control можете да получите цялостна представа за репортите си, като избирате кои от тях да се показват, да ги филтрирате и съпоставяте, както ви е удобно. Всичко това се случва лесно и бързо.

Тези и още много нови и интересни подобрения са заложени в Dynamics NAV 2018. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Сподели