Новият nopCommerce 4.20 вече поддържа Linux

юни 04, 2019

След почти година работа, версия 4.20 на nopCommerce най-накрая е тук! Решението за е-търговия с отворен код вече поддържа Linux, а освен това предлага подобрения в бързината на работа и потребителския интерфейс.

Подобрения

Нещо, което по-взискателните потребители ще оценят: с новите подобрения,  nopCommerce става по-бърз и стабилен. Тези значителни промени се дължат на преминаването към ASP.NET Core 2.2 и EF Core 2.2, подобрения в HTML, нови възможности за обединение и премахване на CSS и JavaScript, и много други. В скрийншота, предоставен ни от nopCommerce, можете да видите резултати от проведения тест за бързина на зареждане с Google Page Speed:

nopcommerce google page speed test

Вече ще можете да зареждате големи каталози, съставени от стотици артикули за секунди. Още повече, интерфейсът на админ пространството на решението също е подобрено – табовете са заменени от разгъващи се панели и страници за детайли на продуктите. Потребителите също ще могат да инсталират и деинсталират множество плъгини по-бързо. Други новости включват подобрения в сигурността на системата.

nopcommerce admin panel

За повече информация относно nopCommerce, моля свържете се с нас.

Интеграция с Microsoft Dynamics

Ние от Intelligent Systems използваме nopCommerce за нуждите на клиентите ни, занимаващи се с ритейл и дистрибуция, като интегрираме решението за електронна търговия с Microsoft Dynamics. Правим го бързо и лесно заради стандартната интеграция (Unified Integration Framework), която сме разработили.

Звучи ли ви интересно? Свържете се с нас за повече информация и не забравяйте да се абонирайте за нашия бюлетин!

Сподели

Новини и известия по имейл

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.