Нови решения за финансов и оперативен лизинг за Dynamics 365 Business Central

януари 27, 2023

Приложението Leasing for Dynamics 365 Business Central обхваща всички процеси, свързани с финансов и оперативен лизинг. Софтуерното решение помага в ежедневната работа на компаниите, предлагащи финансов и оперативен лизинг на артикули и стоки при сключването на договори с клиенти.

Ако трябва да добавите към своя Dynamics 365 Business Central функция за изчисляване на лизингови планове с различни компоненти като базова стойност на активите, застраховка, допълнителни услуги и елементи, Leasing е подходящ инструмент.

Приложението е напълно интегрирано с модула Dynamics 365 Business Central Accounting и позволява автоматизиране на варианти на договори с отчитане на лизинга, лихвения процент и допълнителните такси като приход за бъдещ период. Освен това всички клиенти и техните лизингови договори могат да бъдат проследявани чрез интеграция със CRM модула.

Приложението е подходящо и в случай, че трябва да посочите различни условия на лизинг – срок, първоначална вноска и остатъчна стойност, лихвен процент, опция за придобиване на актива в края на лизинга. Нашето решение осигурява по-голяма ефективност, сигурност на данните и широк диапазон на функционалности, които оптимизират управлението на лизинга. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

В допълнение, за дилърите и вносителите на автомобили, които търсят подобрено управление на лизинга, разработихме модула DealerBox Leasing, интегриран с Dynamics 365 Business Central и със системата за управление на автомобили DealerBox. Приложението DealerBox Leasing управлява продажби на автомобили, сервизно обслужване и резервни части, финансов и оперативен лизинг. То е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

За да научите още за новото решение, обадете се | изпрате ни емайл.
Повече информация за останалите ни приложения ще намерите в нашето портфолио.