Ново ритейл решение за нови възможности

ноември 28, 2022

С наближаването на празниците търговията на дребно кипи, а броят на пазаруващите нараства лавинообразно. От обувки и дрехи, бързооборотни стоки, електроника, до мебели, козметика и хотелиерство, търговците на дребно се нуждаят непрекъснато от модернизация на начините за привличане на клиенти. Новите тенденции в бранша са свързани с ангажиране на потребителското внимание  чрез иновативно обслужване, както онлайн, така и на място в магазина.

“Connect 2 customers” (свързване с потребителите) е новата ключова мантра в бизнеса, определяна от познавачите като неотменна част от успешната търговия на дребно. Новите технологични решения са улеснение за всеки търговец в ритейл бизнеса, който иска да е в крак със съвременните тенденции. Предимствата да работят с иновативни POS и Store функционалности, както онлайн, така и във физически магазини и Backoffice интерфейс, са многобройни.

В Intelligent Systems изследваме предизвикателствата в ритейл индустрията, за да намерим верните отговори. На нашата обновена Ритейл уеб страницаще намерите най-новото ни решение Retail за Microsoft Dynamics 365 Business Central – цялостна софтуерна мениджмънт система, която позволява на бизнесите да решават ефективно специфичните изисквания на ритейл индустрията.

Решението е подходящо за малки и средни търговци на дребно с до 30 магазина или търговци на едро, които управляват магазини с POS устройства. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

То е унифицирано и бързо решение за управление на POS и Store във вашата ERP система Dynamics 365 Business Central, където транзакциите през POS са напълно интегрирани с вашите счетоводни и инвентарни операции и записи.

Нашето решение Retail за Microsoft Dynamics 365 Business Central е важен софтуер, който може да внедрите, за да отговорите на нарастващите изисквания на клиентите и да осъществите стратегията си за продажби през много канали.

С прилагането на технологията на Microsoft и нашите персонализирани решения търговците на дребно могат да трансформират изживяването на клиентите при пазаруване и да управляват всички бизнес операции чрез единна платформа.

Какви ще бъдат другите ползи за вашия бизнес, ако изберете приложението Retail за Microsoft Dynamics 365 Business Central? Свържете се с нас за повече информация.

Разгледайте богато ни портфолио, за да научите повече за останалите приложения, създадени от нашия екип.