Новото лице на софтуерното ни решение за автомобилния бизнес: DealerBox

януари 09, 2019

С повече от 15 години опит в автомобилната индустрия, Intelligent Systems създаде нова идентичност на своето софтуерно приложение за вносители и дилъри на автомобили и авточасти. Решението се казва DealerBox, преди познато като NAVauto, и новият му уебсайт разкрива всичко свързано с неговите функционалности: dealerbox.net.

Какво предизвика тази промяна?

Базирано на последните технологии на Microsoft, решението на Intelligent Systems естествено прерасна в популярна софтуерна платформа за вносители и дилъри на автомобили и авточасти. Експертите ни са внедрили над 100 проекта, по време на които е придобил ценни познания за индустрията. Това породи нуждата от обособяването на цялостно решение за автомобилния бизнес – DealerBox.

Каква е целта на новия уебсайт?

Нашата цел е да осигурим на заинтересованите към продукта посетители по-лесен начин да научат как нашите решения биха могли да им помогнат да се справят с предизвикателствата в автомобилната индустрия. Уебсайтът предоставя информацията, която им е необходима на дилърите на автомобили, селскостопанска и строителна техника, резервни части, на вносителите и бизнесите за отдаване на коли под наем, за да вземат информирано решение при избор на софтуерно решението.

Освен това уебсайтът на DealerBox предоставя подробна информация относно всички процеси, които обхваща решението, от продажби и маркетинг, през резервни части и следпродажбеното обслужване, отношенията с клиенти, финансови и лизингови операции, както и детайлни справки и анализи по ключови направления.

DealerBox business processes

Какво предстои?

Отдадени сме да подпомагаме развитието на автомобилната индустрия без да си поставяме географски ограничения. Вярваме, че широките ни познания, придобити по време на проектите за Ford, Land Rover, Skoda, Volkswagen, Opel и дилъри на много други марки, ще оптимизират бизнес цикъла и в други организации. Ще продължим да използваме най-актуалните решения на Microsoft Dynamics и да разработваме нови полезни за бизнеса функционалности.

Разгледайте нашия нов уебсайт DealerBox (англоезичен), свалете брошурата, заявете безплатно демо или се свържете с нашите експерти. Ще се радваме да чуем Вашето мнение!