Облачната версия на Dynamics 365 Business Central е вече достъпна за България

октомври 04, 2021

С вълнение споделяме, че от месец октомври софтуерът за управление на бизнеса е наличен за България вече и като облачна услуга (SaaS). Така нашата държава става 53 страна в света, която може да се възползва от предимствата на ERP системата в облака.

Dynamics 365 Business Central e цялостно ERP решение за малки и средни предприятия, което дава възможност за установяване на връзка между всички операции в рамките на една организация. Облачната версия на системата позволява компаниите да достъпват данните си от всяко място с интернет. Освен това, ERP в облака предлага още много ползи: намаляване на разходите за внедряване и поддръжка, автоматични актуализации (upgrades), повишаване на сигурността, улесняване управлението на IT дейностите, безпроблемна интеграция както на приложения на Microsoft, така и на такива от трета страна.

В световен мащаб 96% от 500-те най-успешни компании се доверяват на облачната технология на Microsoft. Това се дължи на факта, че софтуерното решение има утвърдени качества, които ще го превърнат в отлична възможност за българските организации, които искат да оптимизират бизнес процесите си.

Така че ако сте част от компания, която работи в тази посока, можете лесно да предприемете миграция към облачната версия на Dynamics 365 Business Central. Това ще доведе до елиминиране на хардуерните и административни разходи. Допълнено от по-ниската първоначална инвестиция за внедряване, в сравнение с тази за софтуер на собствен сървър, ще спомогне за оптимизация на разходите на бизнеса Ви като цяло.

За да научите повече за облачната версия на ERP системата, можете да изтеглите нашето ръководство за начинаещи или да се свържете с нас.

Сподели