Очакваме ви на Directions EMEA 2019!

септември 17, 2019

Конференцията Directions EMEA, едно от най-големите събития, на които партньорската общност се среща с Microsoft и обсъжда колаборациите и растежа си с тях, ще се проведе от 9-и до 11-и октомври във Виена. Там ще имате възможността да се запознаете с нашия директор бизнес развитие, Милен Манчев, търговския ни директор Делян Капитанов и изпълнителния директор на Intelligent Systems Калин Цветанов.

По време на Directions EMEA, ще можете да научите повече за Intelligent Systems, златен партньор на Microsoft с повече от 450 завършени проекта в повече от 55 държави. Макар че разговорът ви вероятно ще е концентриран върху Microsoft Dynamics Business Central, нашите представители с удоволствие ще отговорят на въпросите ви, свързани с други решения, които предлагаме:

Dynamics Mobile

DealerBox

DynamicsTrans

Dynamics 365 for Construction

Искате ли да обсъдите SMB пазара, стратегии и добри практики или пък да поговорите за потенциално партньорство? Свържете се с някой от представителите ни на Directions EMEA или насрочете среща, като ни пишете на  info@isystems-group.com или попълните формата за контакти на уебсайта ни.

Нямаме търпение да се запознаем с вас на Directions EMEA!

Сподели

Новини и известия по имейл

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.