Получавайте Вашите банкови извлечения бързо с Bank Transactions Import and Export

май 03, 2022

Налага ли се Вашата компания да извършва много банкови трансакции? А въвеждането на банкови извлечения в ERP системата Ви представлява ли предизвикателство поради различните формати на всяка банка? С нашето ново приложение Bank Transaction Import and Export за Dynamics 365 Business Central, можете да извършвате различни финансови операции бързо и лесно. То премина успешно сертификационния процес и вече е налично в Microsoft AppSource.

Чрез автоматизиране на процесите по въвеждане или извеждане на документи, приложението спомага за намаляване риска от грешки и оптимизиране на времето за изпълнение на операции.

С изключение на функциите за въвеждане на банкови извлечения, независимо от формата на банковия файл, приложението предлага опция за безпроблемно изпълняване на други обменни и финансови операции, благодарение на съвместимостта му с ключови международни и местни стандарти като MK940, MK101, MK103. Така компаниите могат лесно да изпращат искания за банковите си извлечения, да автоматизират валутните си трансфери, да подготвят и извеждат платежни нареждания, които да изпращат към банките и др.

Bank Transaction позволява на потребителите да правят настройки за съгласуване на операциите по събиране и тези от банковите POS терминали. Освен това, може да се нанасят промени при експорт на банкови интеграции за кредитни, бюджетни или чуждестранни плащания.

Приложението разполага с развити интеграционни настройки за някои от най-големите банки в България. И не на последно място, Intelligent Systems дава възможност за персонализация чрез добавяне на интеграция с всяка международна банка по избор на клиента.

Свържете се с нас, за да научите как Bank Transaction Import and Export може да бъде полезно за Вашия бизнес.