Проверете бързо и лесно стоки за експедиране с приложението Barcode Scanning

септември 27, 2022

Имате нужда от прецизна подготовка и преброяване на продукти за експедиране във вашето разширено складово стопанство? С приложението Barcode Scanning ще можете лесно да регистрирате, изпращате и осъществявате трансфер на стоки и продукти, като сканирате техните баркодове. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

Разширението на Intelligent Systems работи, като осъществява връзка между внедрена ERP система Microsoft Dynamics 365 Business Central и баркод скенер, свързан с компютър на мястото за приемане и изпращане на стоки. По този начин се улеснява процеса на инвентаризация и изписване на стоки с баркод четец.

Решението е разработено за индустриални складове и логистични паркове за търговия на едро и дистрибуция. Помага за по-добър контрол на бизнес операциите, като включва баркод скенерите в процеса на идентификация, проверка и преброяване на стоките.

На практика се осъществява автоматизиран процес на покупките и продажбите с възможността да се създават редове в документи за покупка, да се получават продукти със сканиране в поръчки за покупка, както и да се получават продукти със сканиране в документ за получаване. Рискът от въвеждане на грешни данни е сведен до минимум.

С инсталирането на софтуерното приложение се облекчава цялостно процеса на трансфер и спедиция на стоки не само до всички други локации на компанията, но и до партньорски дестинации за доставки.

Ключови предимства за бизнесите в тази сфера са бързината на въвеждане на данни и прецизните автоматизирани записи заради намаляването на възможността от човешка грешка.

В момента приложението е единственото на пазара с функционалност за свързани с компютър баркод сканиращи устройства.

Какви ще бъдат другите ползи за вашия бизнес, ако изберете приложението Barcode Scanning? Свържете се с нас за повече информация. Разгледайте богато ни портфолио, за да научите повече за останалите приложения, създадени от нашия екип.