Стъпете на здрава основа с решението 4Construction

декември 15, 2022

Всеки строителен предприемач неминуемо трябва да е запознат с най-новите технологични тенденции в сектора, повлияни от конкуренцията и икономическата несигурност, затруднените вериги на доставки и удължените срокове. След пандемията и в бума на иновациите предприемачите са принудени да излязат от зоната на комфорта, като се насочат в използването на нови технологии и инструменти.

Въпреки че доскоро строителната индустрия не внедряваше веднага най-новите технологии, приоритетите са променени и според анализите т. нар. „свързано строителство“ ще отвори различни от досегашните възможности, предизвикани от неизбежната дигитализация на процесите.

Ако управлявате няколко строителни проекта и трябва да сте наясно с техния статус, парични потоци и крайни срокове, вероятно имате нужда да обедините всички бизнес операции.

Новото приложение – 4Construction, разработено от екипа на Intelligent Systems, е специализирано ERP решение в облака, предназначено за малки и средни предприятия и големи компании в строителството и управлението на проекти. Приложението е сертифицирано и достъпно в Microsoft AppSource.

Решението е интегрирано с последната версия на Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management и обединява всички бизнес операции като осигурява цялостен поглед върху проекти, поръчки, техника, персонал и ресурси.

4Construction покрива целия процес в цикъла на строителството: от заявка, проектен мениджмънт и проследяване до експлоатация и поддръжка.

Приложението помага за бързо взимане на решения с достъп до ключови финансови и счетоводни данни, специализирани анализи и отчети за материали, разходи за труд, автоматизация и услуги.

Повече информация за решението има на специализирания сайт на Intelligent Systems: ERP for Construction and Project Management Business | 4Construction ERP

Нуждаете се от повече информация как решението може да е полезно за вашия бизнес? Свържете се с нас.

Разгледайте богато ни портфолио, за да научите повече за останалите приложения, създадени от нашия екип.